okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 10 Mart 2022 #1 Google'un yeni tanıttığı ChromeOS Flex, Android uygulamalarını destekleyecek mi? ChromeOS Flex şu an Dev sürümünde ve tüm bilgisayarları destekleyecekmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2022
Google'un yeni tanıttığı ChromeOS Flex, Android uygulamalarını destekleyecek mi? ChromeOS Flex şu an Dev sürümünde ve tüm bilgisayarları destekleyecekmiş.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #2 Chrome OS Flex üstünden yazıyorum. Android uygulama desteği yok. Olan mağazası da çok kısıtlı.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 12 Mart 2022 #3 berkezz dedi: Eki Görüntüle 1330021 Chrome OS Flex üstünden yazıyorum. Android uygulama desteği yok. Olan mağazası da çok kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Peki deneyim olarak nasıl? Linux uygulamalarıni destekliyor mu?
berkezz dedi: Eki Görüntüle 1330021 Chrome OS Flex üstünden yazıyorum. Android uygulama desteği yok. Olan mağazası da çok kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Peki deneyim olarak nasıl? Linux uygulamalarıni destekliyor mu?
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #4 okaykaya dedi: Peki deneyim olarak nasıl? Linux uygulamalarıni destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... USB üstünden kısa bir süre kullandım, Linux uygulamalarını denemedim ama güzel hızlı bir OS olmuş. Tam sürüm çıktığı zaman bir daha şans veririm.
okaykaya dedi: Peki deneyim olarak nasıl? Linux uygulamalarıni destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... USB üstünden kısa bir süre kullandım, Linux uygulamalarını denemedim ama güzel hızlı bir OS olmuş. Tam sürüm çıktığı zaman bir daha şans veririm.