demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 15 Kasım 2022 #1 Antik devirden kalma laptopa ChromeOS kurmak istiyorum. Kurulum imajını bulamadım. Sizde varsa paylaşabilir misiniz?
Antik devirden kalma laptopa ChromeOS kurmak istiyorum. Kurulum imajını bulamadım. Sizde varsa paylaşabilir misiniz?
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #2 demircay dedi: Antik devirden kalma laptopa ChromeOS kurmak istiyorum. Kurulum imajını bulamadım. Sizde varsa paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Chrome OS Flex kurabilirsiniz. Chrome OS Flex kurulum aşamaları
demircay dedi: Antik devirden kalma laptopa ChromeOS kurmak istiyorum. Kurulum imajını bulamadım. Sizde varsa paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Chrome OS Flex kurabilirsiniz. Chrome OS Flex kurulum aşamaları
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 15 Kasım 2022 #3 Kedi60 dedi: Chrome OS Flex kurabilirsiniz. Chrome OS Flex kurulum aşamaları Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Kedi60 dedi: Chrome OS Flex kurabilirsiniz. Chrome OS Flex kurulum aşamaları Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.