Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #1 Ben eski bilgisayara ChromeOS yüklemek istiyorum da, ISO'yu nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2022
D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 10 Ekim 2022 #2 Bohohohyoott dedi: Ben eski bilgisayara ChromeOS yüklemek istiyorum da, ISO'yu nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... ChromeOS Flex kurabilirsiniz ve bunu chrome web store'da eklenti olarak Chromebook Recovery Utility'den edinebilirsiniz
Bohohohyoott dedi: Ben eski bilgisayara ChromeOS yüklemek istiyorum da, ISO'yu nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... ChromeOS Flex kurabilirsiniz ve bunu chrome web store'da eklenti olarak Chromebook Recovery Utility'den edinebilirsiniz
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 10 Ekim 2022 #3 Iso olarak bende bulamadım. Google direkt usb belleğe yazıyor.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #4 H DenBay Tech dedi: ChromeOS Flex kurabilirsiniz ve bunu Chrome web Store'da eklenti olarak Chromebook Recovery Utility'den edinebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam sitesi var mı ben bulamadım.
H DenBay Tech dedi: ChromeOS Flex kurabilirsiniz ve bunu Chrome web Store'da eklenti olarak Chromebook Recovery Utility'den edinebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam sitesi var mı ben bulamadım.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 10 Ekim 2022 #5 Bohohohyoott dedi: H Hocam sitesi var mı ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Chrome açıkken üç noktadan uzantılar sonra web store sonra aramaya recovery utility yaz çıkar.
Bohohohyoott dedi: H Hocam sitesi var mı ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Chrome açıkken üç noktadan uzantılar sonra web store sonra aramaya recovery utility yaz çıkar.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 15 Ekim 2022 #6 Bohohohyoott dedi: Ben eski bilgisayara ChromeOS yüklemek istiyorum da, ISO'yu nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... ChromeOS yerine Android kurabilirsin. BlissOS, PhoenixOS, AndroidX86'ya bakmanı öneririm.
Bohohohyoott dedi: Ben eski bilgisayara ChromeOS yüklemek istiyorum da, ISO'yu nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... ChromeOS yerine Android kurabilirsin. BlissOS, PhoenixOS, AndroidX86'ya bakmanı öneririm.