Chrome'u açar açmaz kapanması

Sorunlarıma çözüm ararken Google'ı kullanmayı seviyorum. :aşk: Tavsiyem sen de öyle yap. ;)

Ufak bir araştırma yapınca şunları buldum. #Chrome Temizleme Aracı'nı kullanarak, Chrome'un kapanmasına neden olabilecek eklentileri, sorunları vs. bulup temizle. Eğer işine yaramaz ise #Yazılım Kaldırma Aracı ile Chrome'un kapanmasına neden olabilecek yazılımları kaldır. :rolleyes:

İlgili araçları kullanıp, denemedim. Çünkü geçen sene keşfettiğim #UC Browser sayesinde, Chrome'un kölesi olmaktan şahsen kurtuldum. Sana da tavsiyem bir an önce Chrome'un esaretinden kurtulup, daha rahat ve kullanışlı bir tarayıcıya geçmen. ;)

Edit: Yukarıdakiler sorununa çözüm olmadıysa şu linkleri incelemeni tavsiye ederim. #Link1 #Link2 #Link3

UC Browser'ın masaüstü versiyonu var mıydı yahu? Bilmiyordum. :D

Var hocam. Kullanmadım ama Linux, Mac için bile var. [emoji4]

@UğurDündarın Dövdüğü Adam Sorununun düzelmesine sevindim. Ben de vaktiyle Chrome kullanırdım. Sonra Chrome'un saçmalıklarından dolayı alternatiflere yöneldim. En sonunda ise UC Browser'ı buldum, rahatladım. Şimdi de herkese tavsiye ediyorum ki Chrome esaretinden kurtulsunlar. Ama yine de sizlerin bileceği bir iş. Benimki sadece tavsiye. [emoji4]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı