sauths Megapat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Mart 2020 #1 Dediğim gibi Chrome'u her açtığımda masaüstü ve görev çubuğundaki simgeler yenileniyor, gidip geliyor yani görüntü olarak.
Dediğim gibi Chrome'u her açtığımda masaüstü ve görev çubuğundaki simgeler yenileniyor, gidip geliyor yani görüntü olarak.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #2 Rahatsız etmiyorsa sorun değil bence.
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 27 Mart 2020 #3 Eğer HDD kullanıp bilgisayarı ilk açtığınızda bu sorunla karşılaşıyorsanız normal bir durum.
Raltap Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 59 27 Mart 2020 #4 sauths dedi: Dediğim gibi Chrome'u her açtığımda masaüstü ve görev çubuğundaki simgeler yenileniyor, gidip geliyor yani görüntü olarak. Genişletmek için tıkla... O bendede oluyor, ama gmail hesabı bağlı olunca öyle oluyor. hesaptan çıkarsan öyle olmaz.
sauths dedi: Dediğim gibi Chrome'u her açtığımda masaüstü ve görev çubuğundaki simgeler yenileniyor, gidip geliyor yani görüntü olarak. Genişletmek için tıkla... O bendede oluyor, ama gmail hesabı bağlı olunca öyle oluyor. hesaptan çıkarsan öyle olmaz.
sauths Megapat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Mart 2020 #5 abidik gubidik dedi: Eğer HDD kullanıp bilgisayarı ilk açtığınızda bu sorunla karşılaşıyorsanız normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Yok SSD kullanıyorum. Açılışta değil Chrome'u her açtığında yapıyor. Çok sorun değil tabi ki ama çözümü varsa düzeltmek isterdim.
abidik gubidik dedi: Eğer HDD kullanıp bilgisayarı ilk açtığınızda bu sorunla karşılaşıyorsanız normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Yok SSD kullanıyorum. Açılışta değil Chrome'u her açtığında yapıyor. Çok sorun değil tabi ki ama çözümü varsa düzeltmek isterdim.
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 27 Mart 2020 #6 sauths dedi: Yok SSD kullanıyorum. Açılışta değil Chrome'u her açtığında yapıyor. Çok sorun değil tabi ki ama çözümü varsa düzeltmek isterdim. Genişletmek için tıkla... Maalesef, nasıl düzeltileceği hakkında bir fikrim yok.
sauths dedi: Yok SSD kullanıyorum. Açılışta değil Chrome'u her açtığında yapıyor. Çok sorun değil tabi ki ama çözümü varsa düzeltmek isterdim. Genişletmek için tıkla... Maalesef, nasıl düzeltileceği hakkında bir fikrim yok.
Jasanayaka Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Mart 2020 #7 chrome://flags adresine girip ekteki özelliği disabled yapıp dener misin?
Raltap Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 59 27 Mart 2020 #8 Jasanayaka dedi: chrome://flags adresine girip ekteki özelliği disabled yapıp dener misin? Eki Görüntüle 521977 Genişletmek için tıkla... Olmadı bendede var, aynı sorun ryzen 9 3900x var.ssd Corsair mp510.sorun sadece Google da oturum açınca oluyor.çözümü yok galiba.
Jasanayaka dedi: chrome://flags adresine girip ekteki özelliği disabled yapıp dener misin? Eki Görüntüle 521977 Genişletmek için tıkla... Olmadı bendede var, aynı sorun ryzen 9 3900x var.ssd Corsair mp510.sorun sadece Google da oturum açınca oluyor.çözümü yok galiba.
sauths Megapat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Mart 2020 #9 Jasanayaka dedi: Chrome://flags adresine girip ekteki özelliği disabled yapıp dener misin? Eki Görüntüle 521977 Genişletmek için tıkla... Aynen bende de olmadı, neyse sağlık olsun. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.
Jasanayaka dedi: Chrome://flags adresine girip ekteki özelliği disabled yapıp dener misin? Eki Görüntüle 521977 Genişletmek için tıkla... Aynen bende de olmadı, neyse sağlık olsun. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.