emircandan Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mayıs 2023 #11 mamiqis dedi: Chrome'un adi trojan remo oldu. Direkt masaüstünden deleteledim. Sizce girdi mi virüs? Genişletmek için tıkla... Remo Virus (Coin Miner Trojan) Removal by Robert Bailey Remo Virus ⛏️ (Coin Miner Trojan) Removal The Remo in Task Manager is a malicious process that will reduce the life of the CPU. How to safely remove Remo virus? howtofix.guide
mamiqis dedi: Chrome'un adi trojan remo oldu. Direkt masaüstünden deleteledim. Sizce girdi mi virüs? Genişletmek için tıkla... Remo Virus (Coin Miner Trojan) Removal by Robert Bailey Remo Virus ⛏️ (Coin Miner Trojan) Removal The Remo in Task Manager is a malicious process that will reduce the life of the CPU. How to safely remove Remo virus? howtofix.guide
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 16 Mayıs 2023 #12 Webroot SMD Malware demiş.
M mamiqis Femtopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #13 HalfGlaze dedi: Sağ tıklayıp yeniden adlandır yaparak tekrar Chrome yapabilirsiz. Genişletmek için tıkla... BerkayAkcay dedi: Bilgisayara trojan girmiş olabilir. Bilgisayarı formatlamınızı öneririm. Eğer önemli şeylerinizi varsa Kaspersky gibi bilinen antivirüsler ile taratın. Not: Modemi resetleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten Resetetlemistim O anda 391065 dedi: Kısayol adı değişmiş ise masaüstünden kısayol silerek gitmez o. Genişletmek için tıkla... Scr3wdev dedi: Chrome'un adı derken masaüstüne gelen bir web dosyasıda olabilir bu. O yüzden detaylı bakmak gerekiyor. Dosya konumu ne olarak gözüküyor Genişletmek için tıkla... Çöp kutusundan geri aldım chromenin kendi dosya konumu? Son düzenleme: 16 Mayıs 2023
HalfGlaze dedi: Sağ tıklayıp yeniden adlandır yaparak tekrar Chrome yapabilirsiz. Genişletmek için tıkla... BerkayAkcay dedi: Bilgisayara trojan girmiş olabilir. Bilgisayarı formatlamınızı öneririm. Eğer önemli şeylerinizi varsa Kaspersky gibi bilinen antivirüsler ile taratın. Not: Modemi resetleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten Resetetlemistim O anda 391065 dedi: Kısayol adı değişmiş ise masaüstünden kısayol silerek gitmez o. Genişletmek için tıkla... Scr3wdev dedi: Chrome'un adı derken masaüstüne gelen bir web dosyasıda olabilir bu. O yüzden detaylı bakmak gerekiyor. Dosya konumu ne olarak gözüküyor Genişletmek için tıkla... Çöp kutusundan geri aldım chromenin kendi dosya konumu?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 16 Mayıs 2023 #14 Turkıye anlasması dedi: Webroot SMD Malware demiş. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış yere attım.
Turkıye anlasması dedi: Webroot SMD Malware demiş. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış yere attım.