Chrome'un etrafında sarı çerçeve var

MaxCaulfield

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Chrome kullanıyorum etrafında olmaması gereken sarı bir çerçeve var. Bunu nasıl yok edebilirim?

Son düzenleme:
OBS bilgisayarımda yok.

Sorunu buldum bilgisayarıma ESET antivirüs yazılımını indirmiştim koruduğu için çerçeve gözüküyormuş.

Nasıl kapattın? Bende de aynı sorun var antivirüs uygulamasını kapatmadan yapılacka bir şey var mı?

Nasıl kapattın? Bende de aynı sorun var antivirüs uygulamasını kapatmadan yapılacka bir şey var mı?
Sanırım sadece "Bankacılık Ve Ödeme Sistemleri Koruması" açık olduğunda böyle oluyor. Bir şey alıp satmadığınız sürece bu ayarı kapatırsanız sorun olmaz sanırım. Yine de bir bilene sorun ben tahminde bulundum çünkü sorun olmasın. iyi günler

Bu ayarı kapatsanız da güvenlik devam eder. Bu ayar ESET aracılığıyla açtığından diğer uygulamaların tarayıcı üzerindeki erişimini büyük oranda sınırlandırır. ESET kullanırken tarayıcıdan veri çalacak bir yazılım veya ağ bağlantısına karşı korumada olduğundan sorun yaşamazsınız. Bu ayar sarı işaret dışında tarayıcıda gecikme ve yavaşlıklara neden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…