Chrome’un sonu geldi mi? OpenAI, yeni tarayıcısı ChatGPT Atlas’ı duyurdu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
7-3.webp

OpenAI, yapay zekayı doğrudan web deneyiminin merkezine yerleştiren yeni tarayıcısını tanıttı. ChatGPT Atlas adı verilen tarayıcı, kullanıcıların internet üzerindeki işlemlerini ChatGPT desteğiyle tek bir pencereden yürütmesini sağlıyor. Yeni platform, arama, otomatik görev tamamlama, hafıza özellikleri ve agent modu ile yapay zeka destekli yeni bir web deneyimi sunuyor.Yapay zekalı tarayıcı ChatGPT Atlas tanıtıldıAtlas, ChatGPT’nin doğrudan tarayıcı […]

Devamı: Chrome’un sonu geldi mi? OpenAI, yeni tarayıcısı ChatGPT Atlas’ı duyurdu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Başlık öyle bir yazılmış ki ben de gerçekten OpenAI bir şeyler başardı mı diyecektim ki daha Operayla bile yarışamaz. Daha iyi bir şey beklerdim şahsen. Bakmadım ama bu da Chromium tabanlıdır herhalde.

7-3.webp

OpenAI, yapay zekayı doğrudan web deneyiminin merkezine yerleştiren yeni tarayıcısını tanıttı. ChatGPT Atlas adı verilen tarayıcı, kullanıcıların internet üzerindeki işlemlerini ChatGPT desteğiyle tek bir pencereden yürütmesini sağlıyor. Yeni platform, arama, otomatik görev tamamlama, hafıza özellikleri ve agent modu ile yapay zeka destekli yeni bir web deneyimi sunuyor. Yapay zekalı tarayıcı ChatGPT Atlas tanıtıldıAtlas, ChatGPT'nin doğrudan tarayıcı […]

Devamı: Chrome’un sonu geldi mi? OpenAI, yeni tarayıcısı ChatGPT Atlas’ı duyurdu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Kullandığı altyapı Chromium neyin sonu gelecek :D

Kullandığı altyapı Chromium neyin sonu gelecek :D
Evet doğru tahmin etmişim. Chromium tabanlı yapıyorlar ona rağmen uğraşmamışlar. Ben bile daha düzgün bir şey çıkarırdım en azından. Her geçen gün Chrome'a rakip olacak diye çıkan tarayıcının, bundan haberi yok.

Evet doğru tahmin etmişim. Chromium tabanlı yapıyorlar ona rağmen uğraşmamışlar. Ben bile daha düzgün bir şey çıkarırdım en azından. Her geçen gün Chrome'a rakip olacak diye çıkan tarayıcının, bundan haberi yok.

Daha ilk paylaşıldığında bu video bir tane eleman Google bitti filan yazmıştı X'te. Ya bunlar ciddili 500 milyar dolar fonda parası olan Google'ı ne sanıyor ben çok merak ediyorum. Ali abi özelinde konuşmuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı