Chrome'un video görüntüsünü kapatmasını nasıl engellerim?

105435

Megapat
Chromium tabanlı tarayıcıları hiç sevmeyen birisi olarak Brave'e çok alıştım fakat bir sorunum var. Aslında bu sorun değil, çok iyi bir özellik fakat benim dezavantajıma işliyor.

Discord'dan tarayıcıyı paylaşıp bir video gösterdiğimde, eğer Alt Tab yaparsam Chromium tabanlı tarayıcılar görüntüyü siyah ekrana çevirip sadece sesi oynatıyor. Adama YouTube'dan bir şey gösterirken birine mesaj atmaya çalışsam görüntü gidiyor.

Performans artırması açısından mükemmel özellik de, ben bunu nasıl engellerim? OBS gibi bir yerden kayıt almaya çalışırken de bu sorunu yaşatıyor.

Mozilla'da bu sorun yoktu fakat son güncellemeler hoşuma gitmedi, Brave'e de çok alıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@463895 Hocam siz Chrome kullanıyorsanız şunun çözüm olma ihtimali var. Brave'de malesef bu ayar yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

edit: adres çubuğuna brave://flags yazınca aynı ayarlar çıkıyor fakat işe yarıyor mu deneyemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…