Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 Manjaro ya snap yöntemiyle Chromium kurdum ve tıklayınca 2 saniye görev çubuğunda durup kapanıyor. Çözümü nedir?
Manjaro ya snap yöntemiyle Chromium kurdum ve tıklayınca 2 saniye görev çubuğunda durup kapanıyor. Çözümü nedir?
1lEren Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #2 Heiwa9 dedi: Manjaro ya snap yöntemiyle Chromium kurdum ve tıklayınca 2 saniye görev çubuğunda durup kapanıyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Virüs değil mi o
Heiwa9 dedi: Manjaro ya snap yöntemiyle Chromium kurdum ve tıklayınca 2 saniye görev çubuğunda durup kapanıyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Virüs değil mi o
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 3 Aralık 2020 #3 Heiwa9 dedi: Manjaro ya snap yöntemiyle Chromium kurdum ve tıklayınca 2 saniye görev çubuğunda durup kapanıyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Google Chrome yükleyin, Linux'a uyumlu.
Heiwa9 dedi: Manjaro ya snap yöntemiyle Chromium kurdum ve tıklayınca 2 saniye görev çubuğunda durup kapanıyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Google Chrome yükleyin, Linux'a uyumlu.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #4 Guncellemeleri yapip bilgisiyari yeniden baslattiktan sonra kontrol edin. Ayrica snap kullanmaniza gerek yok.
Guncellemeleri yapip bilgisiyari yeniden baslattiktan sonra kontrol edin. Ayrica snap kullanmaniza gerek yok.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 3 Aralık 2020 #5 Kod:Panoya kopyala sudo snap remove chromium Kod:Panoya kopyala sudo pacman -S chromium
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 3 Aralık 2020 #6 Hocam Snap'den neden yüklediniz? sudo pacman -S chromium komutu ile hemen yükleniyordu.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #7 Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala sudo snap remove chromium Kod:Panoya kopyala sudo pacman -S chromium Genişletmek için tıkla... Hocam o yöntemle deniyorum çalışmıyor.
Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala sudo snap remove chromium Kod:Panoya kopyala sudo pacman -S chromium Genişletmek için tıkla... Hocam o yöntemle deniyorum çalışmıyor.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #8 Heiwa9 dedi: Hocam o yöntemle deniyorum çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Guncelleme yapmadiginiz icin acilmiyor. Kod:Panoya kopyala sudo pacman -Syu bu kodu terminale yazdiktan sonra bilgisiyari yeniden baslatin.
Heiwa9 dedi: Hocam o yöntemle deniyorum çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Guncelleme yapmadiginiz icin acilmiyor. Kod:Panoya kopyala sudo pacman -Syu bu kodu terminale yazdiktan sonra bilgisiyari yeniden baslatin.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #9 Arsenik dedi: Guncelleme yapmadiginiz için acilmiyor. Kod:Panoya kopyala sudo pacman -Syu bu kodu terminale yazdiktan sonra bilgisayari yeniden baslatin. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yapıyorum olursa ya da olmazsa yazarım.
Arsenik dedi: Guncelleme yapmadiginiz için acilmiyor. Kod:Panoya kopyala sudo pacman -Syu bu kodu terminale yazdiktan sonra bilgisayari yeniden baslatin. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yapıyorum olursa ya da olmazsa yazarım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 3 Aralık 2020 #10 O zaman terminal yerine mağadan yüklemeyi deneyin.