Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #11 Xevanior dedi: Google Chrome yükleyin, Linux'a uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam o işler öyle olmuyor işte .
Xevanior dedi: Google Chrome yükleyin, Linux'a uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam o işler öyle olmuyor işte .
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Aralık 2020 #12 Kod:Panoya kopyala sudo chromium Dener misiniz Root'a geçip?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #13 Hocam oldu ama arama yerine Chromium yazınca snap dosyasıda çıkıyor. Çok gıcık ediyor snap dosyasının içinden Chromium'u silsem olur mu?
Hocam oldu ama arama yerine Chromium yazınca snap dosyasıda çıkıyor. Çok gıcık ediyor snap dosyasının içinden Chromium'u silsem olur mu?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #14 Heiwa9 dedi: Hocam oldu ama arama yerine Chromium yazınca snap dosyasıda çıkıyor. Çok gıcık ediyor snap dosyasının içinden Chromium'u silsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo snap remove chromium Bu kodu deneyin.
Heiwa9 dedi: Hocam oldu ama arama yerine Chromium yazınca snap dosyasıda çıkıyor. Çok gıcık ediyor snap dosyasının içinden Chromium'u silsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo snap remove chromium Bu kodu deneyin.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #15 Arsenik dedi: Kod:Panoya kopyala sudo snap remove chromium Bu kodu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten Chromium klasörünün içinde current adlı bir dosya var.
Arsenik dedi: Kod:Panoya kopyala sudo snap remove chromium Bu kodu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten Chromium klasörünün içinde current adlı bir dosya var.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #16 Heiwa9 dedi: Yaptım zaten Chromium klasörünün içinde current adlı bir dosya var. Genişletmek için tıkla... Belki cache dosyasi kalmis olabilir.
Heiwa9 dedi: Yaptım zaten Chromium klasörünün içinde current adlı bir dosya var. Genişletmek için tıkla... Belki cache dosyasi kalmis olabilir.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #17 Arsenik dedi: Belki cache dosyasi kalmis olabilir. Genişletmek için tıkla... Silsem sorun olur mu Chromium klasörünü?
Arsenik dedi: Belki cache dosyasi kalmis olabilir. Genişletmek için tıkla... Silsem sorun olur mu Chromium klasörünü?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #18 Heiwa9 dedi: Silsem sorun olur mu Chromium klasörünü? Genişletmek için tıkla... Emin degilim, ancak denemekten pek zarar gelecegini dusunmuyorum.
Heiwa9 dedi: Silsem sorun olur mu Chromium klasörünü? Genişletmek için tıkla... Emin degilim, ancak denemekten pek zarar gelecegini dusunmuyorum.