alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 24 Mart 2021 #1 Peppermint Linux yükledim, Chromium dilini nasıl değişirim?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 24 Mart 2021 #2 Ayarlardan değiştiremiyor musun?
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 24 Mart 2021 #3 chrome://settings/languages Bu linki yapıştırın ve dilinizi değiştirin.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 24 Mart 2021 #4 Görkem Han dedi: chrome://settings/languages Bu linki yapıştırın ve dilinizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Display language için geçerli olmuyor hocam bu. @Arsenik @Görkem Han Chromium'da eksik özellikler var sanırım, Firefox nasıl güncellerim? Çünkü Firefox'u güncelleyemediğimden geçtim chromiuma.
Görkem Han dedi: chrome://settings/languages Bu linki yapıştırın ve dilinizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Display language için geçerli olmuyor hocam bu. @Arsenik @Görkem Han Chromium'da eksik özellikler var sanırım, Firefox nasıl güncellerim? Çünkü Firefox'u güncelleyemediğimden geçtim chromiuma.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 24 Mart 2021 #5 alpethz dedi: Display language için geçerli olmuyor hocam bu. @Arsenik @Görkem Han Chromium'da eksik özellikler var sanırım, Firefox nasıl güncellerim? Çünkü Firefox'u güncelleyemediğimden geçtim chromiuma. Genişletmek için tıkla... Repodan güncelleyebilirsin.
alpethz dedi: Display language için geçerli olmuyor hocam bu. @Arsenik @Görkem Han Chromium'da eksik özellikler var sanırım, Firefox nasıl güncellerim? Çünkü Firefox'u güncelleyemediğimden geçtim chromiuma. Genişletmek için tıkla... Repodan güncelleyebilirsin.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 24 Mart 2021 #6 alpethz dedi: Display language için geçerli olmuyor hocam bu. @Arsenik @Görkem Han Chromium'da eksik özellikler var sanırım, Firefox nasıl güncellerim? Çünkü Firefox'u güncelleyemediğimden geçtim chromiuma. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeler kısmından Firefox dahil sistem güncellemeleri çıkacaktır. Oradan Firefox'u da güncellersiniz. Ayrıca Firefox'u Türkçe yapmak istiyorsan sudo apt-get install firefox-locale-tr komutu ile Firefox tr paketini yüklersin.
alpethz dedi: Display language için geçerli olmuyor hocam bu. @Arsenik @Görkem Han Chromium'da eksik özellikler var sanırım, Firefox nasıl güncellerim? Çünkü Firefox'u güncelleyemediğimden geçtim chromiuma. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeler kısmından Firefox dahil sistem güncellemeleri çıkacaktır. Oradan Firefox'u da güncellersiniz. Ayrıca Firefox'u Türkçe yapmak istiyorsan sudo apt-get install firefox-locale-tr komutu ile Firefox tr paketini yüklersin.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 24 Mart 2021 #7 alpethz dedi: Display language için geçerli olmuyor hocam bu. @Arsenik @Görkem Han Chromium'da eksik özellikler var sanırım, Firefox nasıl güncellerim? Çünkü Firefox'u güncelleyemediğimden geçtim chromiuma. Genişletmek için tıkla... Sadece Firefox için; sudo apt install --only-upgrade firefox
alpethz dedi: Display language için geçerli olmuyor hocam bu. @Arsenik @Görkem Han Chromium'da eksik özellikler var sanırım, Firefox nasıl güncellerim? Çünkü Firefox'u güncelleyemediğimden geçtim chromiuma. Genişletmek için tıkla... Sadece Firefox için; sudo apt install --only-upgrade firefox
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 24 Mart 2021 #8 PC dili değiştirince dil değişti ancak tek bir sorunum kaldı, Spotify açılmıyor. Spotify çözüm önermiş ama verdiği bağlantıda söylediği seçeneği bulamadım.
PC dili değiştirince dil değişti ancak tek bir sorunum kaldı, Spotify açılmıyor. Spotify çözüm önermiş ama verdiği bağlantıda söylediği seçeneği bulamadım.