Chromium kullanılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurtarır ama eklentiler kısmında MC afee web advisor falanda ekle extra güvenlik olsun virüs kapıyı çalarsa korksun.

Kurtarır ama eklentiler kısmında MC afee web advisor falanda ekle extra güvenlik olsun virüs kapıyı çalarsa korksun.
Bi' McAffe önermediğin kalmıştı onu da yaptın ya, helal olsun. Adam Kaspersky kullanıyorum diyor neden McAffer eklentisi öneriyorsun? Şaka gibisiniz.

Adı üstünde açık kaynak doğru yerden indirileceği zaman sıkıntı yok mesela bir uygulama yüklediğinde bazen "Chromium tarayıcısını indirmek istiyor musunuz" gibi seçenekler olabiliyor oradakiler virüs amaçlı. Arkadaşlar o yüzden virüs demek istemiş olabilir.

Bi' McAfee önermediğin kalmıştı onu da yaptın ya, helal olsun. Adam Kaspersky kullanıyorum diyor neden mcaffer eklentisi öneriyorsun? Şaka gibisiniz.

Opera kullananlar Allah'a emanet Security

Kardeşim ücretsiz bir şekilde sunulmuş adamlar web güvenliği sunuyor neden ikide bir dalga geçiyordun anlamadım.

Teşekkürler

Linux'tayım ve Chromium kullanıyorum. Doğru yerden indirirseniz neden sorun olsun?
Chromium tarayıcısı virüs değil.

Hocam son sorum hangi Linux uzantısı , sürümü , ben oyun oynayan biriyim , hangi Linux uzantısı kullanmalıyım , teşekkürler
Linux mu kullanıyorsun? Anlayamadım. Eğer kullanıyorsan paket yöneticin ile yükleyebilirsin depolarda vardır. Hangi dağıtımı kullandığını söylersen yardımcı olabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…