Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #21 Yorumunuz için çok teşekkür ederim bizi bu iç içe karışılıktan kurtardınız.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #22 Demorlius dedi: Hocam Kaspersky Internet Security lisansı var kurtarirmi. Sorma ya Linux Mint kuracağım artık yeter şu sıkıcı Windows 10'dan bıktım Sorma ya Linux Mint kuracağım artık yeter şu sıkıcı Windows 10'dan bıktım Sorma ya Linux Mint kuracağım artık yeter şu sıkıcı Windows 10'dan bıktım Sorma ya Linux Mint kuracağım artık yeter şu sıkıcı Windows 10'dan bıktım Genişletmek için tıkla... Benim Technopat neden boyle oluyor bug falan mı? Boranity dedi: Linux mu kullanıyorsun? Anlayamadım. Eğer kullanıyorsan paket yöneticin ile yükleyebilirsin depolarda vardır. Hangi dağıtımı kullandığını söylersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha linuxa geçeceğim dr hangisi bilmiyorum.
Demorlius dedi: Hocam Kaspersky Internet Security lisansı var kurtarirmi. Sorma ya Linux Mint kuracağım artık yeter şu sıkıcı Windows 10'dan bıktım Sorma ya Linux Mint kuracağım artık yeter şu sıkıcı Windows 10'dan bıktım Sorma ya Linux Mint kuracağım artık yeter şu sıkıcı Windows 10'dan bıktım Sorma ya Linux Mint kuracağım artık yeter şu sıkıcı Windows 10'dan bıktım Genişletmek için tıkla... Benim Technopat neden boyle oluyor bug falan mı? Boranity dedi: Linux mu kullanıyorsun? Anlayamadım. Eğer kullanıyorsan paket yöneticin ile yükleyebilirsin depolarda vardır. Hangi dağıtımı kullandığını söylersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha linuxa geçeceğim dr hangisi bilmiyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.610 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #23 Demorlius dedi: Benim Technopat neden boyle oluyor bug falan mı? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama mı?
Demorlius dedi: Benim Technopat neden boyle oluyor bug falan mı? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama mı?
s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #24 Umut Nas dedi: Onun yerine Edge kullan Chromium tabanlı zaten. Genişletmek için tıkla... Chromium nedir?
Umut Nas dedi: Onun yerine Edge kullan Chromium tabanlı zaten. Genişletmek için tıkla... Chromium nedir?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.610 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #25 Üstte efekt gibi bir şey çıkıyor onu gördüyseniz mesaj gitmiş demektir.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 13 Mart 2022 #26 s.aksoy dedi: Chromium nedir? Genişletmek için tıkla... Açık kaynaklı chrome.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #27 Umut Nas dedi: Mobil uygulama mı? Genişletmek için tıkla... Evet Umut Nas dedi: Üstte efekt gibi bir şey çıkıyor onu gördüyseniz mesaj gitmiş demektir. Genişletmek için tıkla... Harun Adamsın
Umut Nas dedi: Mobil uygulama mı? Genişletmek için tıkla... Evet Umut Nas dedi: Üstte efekt gibi bir şey çıkıyor onu gördüyseniz mesaj gitmiş demektir. Genişletmek için tıkla... Harun Adamsın
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.742 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2022 #28 s.aksoy dedi: Chromium nedir? Genişletmek için tıkla... Çoğu tarayıcının temelinde olan tarayıcı.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.610 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #29 Demorlius dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oluyor. Dediğim gibi üstteki efekt gittiğini belirtiyor.
Demorlius dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oluyor. Dediğim gibi üstteki efekt gittiğini belirtiyor.
s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #30 The Shorekeeper dedi: Eki Görüntüle 1330735 Çoğu tarayıcının temelinde olan tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Peki tarayıcı ile arama motoru arasındaki fark nedir?
The Shorekeeper dedi: Eki Görüntüle 1330735 Çoğu tarayıcının temelinde olan tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Peki tarayıcı ile arama motoru arasındaki fark nedir?