Göktuğ Çavdar
Decapat
Allah aşkına yardım edin ya. Ne denediysem olmadı bir türlü kurtulamadım şu Chromium denen uygulamadan. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Allah aşkına yardım edin ya. Ne denediysem olmadı bir türlü kurtulamadım şu Chromium denen uygulamadan. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Öyle silinmiyordu galiba ben de yüklemiştim ve ne denesem olmadı.Malwarebytes ile tarama yapıp sisteminizde bir antivirüs bulundurun.
Taramada mı bir şey çıkmadı, silerken mi sorun yaşadın?Öyle silinmiyordu galiba ben de yüklemiştim ve ne denesem olmadı.
Tararken bir şey çıkmamıştı zaten kendi yöntemimle sildim sonra tarattım bir şey çıkmadı belki kendim açmadığım için sıkıntı çıkmadı.Taramada mı bir şey çıkmadı, silerken mi sorun yaşadın?
Taramada bir şey çıkmadıysa enfeksiyonun kaynağı çoktan silinmiş demek. Elle sildiğiniz şey sadece tarayıcı.Tararken bir şey çıkmamıştı zaten kendi yöntemimle sildim sonra tarattım bir şey çıkmadı belki kendim açmadığım için sıkıntı çıkmadı.
Taramada bir şey çıkmadıysa enfeksiyonun kaynağı çoktan silinmiş demek. Elle sildiğiniz şey sadece tarayıcı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.