G Göktuğ Çavdar Decapat Katılım 26 Temmuz 2018 Mesajlar 4 28 Kasım 2020 #1 Allah aşkına yardım edin ya. Ne denediysem olmadı bir türlü kurtulamadım şu Chromium denen uygulamadan. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Allah aşkına yardım edin ya. Ne denediysem olmadı bir türlü kurtulamadım şu Chromium denen uygulamadan. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 28 Kasım 2020 #2 Göktuğ Çavdar dedi: Allah aşkına yardım edin ya. Ne denediysem olmadı bir türlü kurtulamadım şu Chromium denen uygulamadan. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben de bulamamıştım şimdi arama kısmına gelip Chromium aratın dosyalarını açın ve hepsini silin dosyalar da bir geri gidip Chromium klasörünü de silin sonra Chromium'a girmeye çalışın ve hata verip silinecektir.
Göktuğ Çavdar dedi: Allah aşkına yardım edin ya. Ne denediysem olmadı bir türlü kurtulamadım şu Chromium denen uygulamadan. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben de bulamamıştım şimdi arama kısmına gelip Chromium aratın dosyalarını açın ve hepsini silin dosyalar da bir geri gidip Chromium klasörünü de silin sonra Chromium'a girmeye çalışın ve hata verip silinecektir.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 28 Kasım 2020 #3 Malwarebytes ile tarama yapıp sisteminizde bir antivirüs bulundurun.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 28 Kasım 2020 #4 acv dedi: Malwarebytes ile tarama yapıp sisteminizde bir antivirüs bulundurun. Genişletmek için tıkla... Öyle silinmiyordu galiba ben de yüklemiştim ve ne denesem olmadı.
acv dedi: Malwarebytes ile tarama yapıp sisteminizde bir antivirüs bulundurun. Genişletmek için tıkla... Öyle silinmiyordu galiba ben de yüklemiştim ve ne denesem olmadı.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 28 Kasım 2020 #5 377619 dedi: Öyle silinmiyordu galiba ben de yüklemiştim ve ne denesem olmadı. Genişletmek için tıkla... Taramada mı bir şey çıkmadı, silerken mi sorun yaşadın?
377619 dedi: Öyle silinmiyordu galiba ben de yüklemiştim ve ne denesem olmadı. Genişletmek için tıkla... Taramada mı bir şey çıkmadı, silerken mi sorun yaşadın?
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 28 Kasım 2020 #6 acv dedi: Taramada mı bir şey çıkmadı, silerken mi sorun yaşadın? Genişletmek için tıkla... Tararken bir şey çıkmamıştı zaten kendi yöntemimle sildim sonra tarattım bir şey çıkmadı belki kendim açmadığım için sıkıntı çıkmadı.
acv dedi: Taramada mı bir şey çıkmadı, silerken mi sorun yaşadın? Genişletmek için tıkla... Tararken bir şey çıkmamıştı zaten kendi yöntemimle sildim sonra tarattım bir şey çıkmadı belki kendim açmadığım için sıkıntı çıkmadı.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 28 Kasım 2020 #7 377619 dedi: Tararken bir şey çıkmamıştı zaten kendi yöntemimle sildim sonra tarattım bir şey çıkmadı belki kendim açmadığım için sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Taramada bir şey çıkmadıysa enfeksiyonun kaynağı çoktan silinmiş demek. Elle sildiğiniz şey sadece tarayıcı.
377619 dedi: Tararken bir şey çıkmamıştı zaten kendi yöntemimle sildim sonra tarattım bir şey çıkmadı belki kendim açmadığım için sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Taramada bir şey çıkmadıysa enfeksiyonun kaynağı çoktan silinmiş demek. Elle sildiğiniz şey sadece tarayıcı.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 28 Kasım 2020 #8 acv dedi: Taramada bir şey çıkmadıysa enfeksiyonun kaynağı çoktan silinmiş demek. Elle sildiğiniz şey sadece tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Bana bir program indirirken Full ileri demiştim öyle inmişti neyse zaten sıfırladık disk değişimi yaptık 2 ay önce sıkıntı yok.
acv dedi: Taramada bir şey çıkmadıysa enfeksiyonun kaynağı çoktan silinmiş demek. Elle sildiğiniz şey sadece tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Bana bir program indirirken Full ileri demiştim öyle inmişti neyse zaten sıfırladık disk değişimi yaptık 2 ay önce sıkıntı yok.