S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Ekim 2020 #11 Eren AK dedi: Hiç düşünmedim, Chromium tabanlı bir tarayıcı var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz klişe ama Opera GX. Ek olarak direkt Chrome bile olabilir.
Eren AK dedi: Hiç düşünmedim, Chromium tabanlı bir tarayıcı var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz klişe ama Opera GX. Ek olarak direkt Chrome bile olabilir.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.900 Makaleler 21 Çözümler 30 27 Ekim 2020 #12 Geçenlerde Vivaldi tarayıcısı dikkatimi çekmişti, indirdim. Sonuç gene aynı.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Ekim 2020 #13 Eren AK dedi: Geçenlerde Vivaldi tarayıcısı dikkatimi çekmişti, indirdim. Sonuç gene aynı. Eki Görüntüle 716344 Genişletmek için tıkla... Çok ilginç, peki VPN ile deneseniz?
Eren AK dedi: Geçenlerde Vivaldi tarayıcısı dikkatimi çekmişti, indirdim. Sonuç gene aynı. Eki Görüntüle 716344 Genişletmek için tıkla... Çok ilginç, peki VPN ile deneseniz?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.900 Makaleler 21 Çözümler 30 27 Ekim 2020 #14 Samotne Ciasteczka dedi: Çok ilginç, peki VPN ile deneseniz? Genişletmek için tıkla... Olur, IP Adresim gözükmüş.
Samotne Ciasteczka dedi: Çok ilginç, peki VPN ile deneseniz? Genişletmek için tıkla... Olur, IP Adresim gözükmüş.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Ekim 2020 #15 Eren AK dedi: Olur, IP Adresim gözükmüş. Genişletmek için tıkla... Hemen eki kaldırın, modemi sıfırlayın. Bir şey olmaz =)
Eren AK dedi: Olur, IP Adresim gözükmüş. Genişletmek için tıkla... Hemen eki kaldırın, modemi sıfırlayın. Bir şey olmaz =)
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.900 Makaleler 21 Çözümler 30 27 Ekim 2020 #16 VPN Olduğu için IP Adresim gözükebilir, evet gene oldu.
D dakovey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.539 Makaleler 1 Çözümler 20 27 Ekim 2020 #17 Tarayıcıda olmasa da cihazınızda VPN açık gibi duruyor. Herhangi bir program veya ayarlardan elle girdiğiniz VPN ayarları buna neden oluyor olabilir.
Tarayıcıda olmasa da cihazınızda VPN açık gibi duruyor. Herhangi bir program veya ayarlardan elle girdiğiniz VPN ayarları buna neden oluyor olabilir.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.900 Makaleler 21 Çözümler 30 27 Ekim 2020 #18 dakovey dedi: Tarayıcıda olmasa da cihazınızda VPN açık gibi duruyor. Herhangi bir program veya ayarlardan elle girdiğiniz VPN ayarları buna neden oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu an VPN Açtım, ama açık değilken de oluyor.
dakovey dedi: Tarayıcıda olmasa da cihazınızda VPN açık gibi duruyor. Herhangi bir program veya ayarlardan elle girdiğiniz VPN ayarları buna neden oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu an VPN Açtım, ama açık değilken de oluyor.
D dakovey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.539 Makaleler 1 Çözümler 20 27 Ekim 2020 #19 Eren AK dedi: Şu an VPN açtım, ama açık değilken de oluyor. Genişletmek için tıkla... Açık değilken bile dediğiniz durumda arkada çalışan bir program veya ayarlardan girdiğiniz VPN buna neden olabilir?
Eren AK dedi: Şu an VPN açtım, ama açık değilken de oluyor. Genişletmek için tıkla... Açık değilken bile dediğiniz durumda arkada çalışan bir program veya ayarlardan girdiğiniz VPN buna neden olabilir?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.900 Makaleler 21 Çözümler 30 27 Ekim 2020 #20 dakovey dedi: Açık değilken bile dediğiniz durumda arkada çalışan bir program veya ayarlardan girdiğiniz VPN buna neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim VPN Eklentilerini sileyim, onun dışında sadece Discord açık. Şaka gibi ama @dakovey @Samotne Ciasteczka dostlarım gene oldu.
dakovey dedi: Açık değilken bile dediğiniz durumda arkada çalışan bir program veya ayarlardan girdiğiniz VPN buna neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim VPN Eklentilerini sileyim, onun dışında sadece Discord açık. Şaka gibi ama @dakovey @Samotne Ciasteczka dostlarım gene oldu.