M mrflex Picopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 163 11 Nisan 2023 #1 Merhaba, izlemeyen ve gizliliğe önem veren Chromium tabanlı bir browser arıyorum tavsiyeniz var mıdır Brave hariç? @THE_MILLER
Merhaba, izlemeyen ve gizliliğe önem veren Chromium tabanlı bir browser arıyorum tavsiyeniz var mıdır Brave hariç? @THE_MILLER
6 637318 Centipat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 47 11 Nisan 2023 #2 mrflex dedi: Merhaba, izlemeyen ve gizliliğe önem veren Chromium tabanlı bir browser arıyorum tavsiyeniz var mıdır Brave hariç? @THE_MILLER Genişletmek için tıkla... Hocam denemedim ama Vivaldi'yi çok duydum ona da bakabilirsiniz
mrflex dedi: Merhaba, izlemeyen ve gizliliğe önem veren Chromium tabanlı bir browser arıyorum tavsiyeniz var mıdır Brave hariç? @THE_MILLER Genişletmek için tıkla... Hocam denemedim ama Vivaldi'yi çok duydum ona da bakabilirsiniz
Göründüğü Gibi Olan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 332 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer SSCB(Rusya)-Moskova 12 Nisan 2023 #3 mrflex dedi: Merhaba, izlemeyen ve gizliliğe önem veren Chromium tabanlı bir browser arıyorum tavsiyeniz var mıdır Brave hariç? @THE_MILLER Genişletmek için tıkla... Ungoogled Chromium veya Vivaldi. Sürprizbozan Firefox kullanın Chromium tabanlı neymiş Firefox varken?
mrflex dedi: Merhaba, izlemeyen ve gizliliğe önem veren Chromium tabanlı bir browser arıyorum tavsiyeniz var mıdır Brave hariç? @THE_MILLER Genişletmek için tıkla... Ungoogled Chromium veya Vivaldi. Sürprizbozan Firefox kullanın Chromium tabanlı neymiş Firefox varken?