Chromium tabanlı tarayıcılar açılmıyor

Cografyaimp1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Opera GX, Brave ve Chrome gibi tarayıcılarım çalışmıyor. Yani üstüne tıkladığımda herhangi bir tepki vermiyor. İlk başta Opera GX açılmadı sildim Brave'e geçtim. Oda sonraki gün açılmamaya başladı. Chrome'a geçtim ve bir hafta kadar sorunsuz kullandım sonra o da çöktü. Birkaç gün bilgisayarı kullanmadım ve ondan sonra sorunsuz şekilde Chrome açıldı. Son olarak bugün Chrome çöktü ve tekrar Brave'yi yüklemeyi denedim ve şu anda çalışıyor hatta Chrome'daki kısayollarımı bile aktardı. Hala Opera GX'i ve Chrome'u açamıyorum.

Biraz karışık oldu biliyorum ama konuyla alakalı pek çözüm bulamadım, ne yapabilirim?

Görev yöneticisinde açık görünüyor ise kapatıp öyle açmayı deneyin. Ayrıca antivirüsünüz varsa kapatın.

Tam tarama yaptım hala açılmıyor. güncelleme yok.
Opera GX ve Chrome'a sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk > Uyumluluk sorun gidericisini çalıştırın. Yine çalışmassa komut istemcisini yönetici olarak başlatıp sfc /scannow komudunu çalıştırın.

Opera GX ve Chrome'a sağ tıklayıp özellikler > uyumluluk > uyumluluk sorun gidericisini çalıştırın. Yine çalışmazsa komut istemcisini yönetici olarak başlatıp SFC /scannow komudunu çalıştırın.

Sorun giderici etkili olmadı ama SFC /scannow komutu bazı bozuk dosyalar buldu. Ama yine açılmıyor :/

İlk bu olay başıma geldiğinde 10 gün civarı evde değildim bilgisayarı tekrar açtığımda Chrome kendiliğinden düzelmişti. Bunun sebebi neydi acaba.

Son düzenleme:
Sorun giderici etkili olmadı ama SFC /scannow komutu bazı bozuk dosyalar buldu. Ama yine açılmıyor :/

İlk bu olay başıma geldiğinde 10 gün civarı evde değildim bilgisayarı tekrar açtığımda Chrome kendiliğinden düzelmişti. Bunun sebebi neydi acaba.
Hocam bildiğim başka bir çözüm yok maalesef. Windows ile alakalı bir sorun muhtemelen, bir kaç güne çözülmesse formatlayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı