M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #21 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Hocam Windows Nt mi kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Switch user agent ile değiştiriyorum.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Hocam Windows Nt mi kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Switch user agent ile değiştiriyorum.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #22 m3081 dedi: Switch user agent ile değiştiriyorum. Eki Görüntüle 918305 Genişletmek için tıkla... Ha bir an cidden Nt kullandığınızı sandım.
m3081 dedi: Switch user agent ile değiştiriyorum. Eki Görüntüle 918305 Genişletmek için tıkla... Ha bir an cidden Nt kullandığınızı sandım.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #23 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ha bir an cidden Nt kullandığınızı sandım. Genişletmek için tıkla... Bunu kullanabilirsiniz her tarayıcı ve işletim sistemini destekliyor. User-Agent Switcher and Manager - Chrome Web Store Spoof websites trying to gather information about your web navigation to deliver distinct content you may not want chrome.google.com
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ha bir an cidden Nt kullandığınızı sandım. Genişletmek için tıkla... Bunu kullanabilirsiniz her tarayıcı ve işletim sistemini destekliyor. User-Agent Switcher and Manager - Chrome Web Store Spoof websites trying to gather information about your web navigation to deliver distinct content you may not want chrome.google.com
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #24 Şu Switch user agent'in linkini atar mısınız hocam. Bende kullanayım işe yarar belki.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #25 User-Agent Switcher and Manager - Chrome Web Store Spoof websites trying to gather information about your web navigation to deliver distinct content you may not want chrome.google.com
User-Agent Switcher and Manager - Chrome Web Store Spoof websites trying to gather information about your web navigation to deliver distinct content you may not want chrome.google.com
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #26 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Şu Switch user agent'in linkini atar mısınız hocam. Bende kullanayım işe yarar belki. Genişletmek için tıkla... A atmışsınız bile kusura bakmayın hocam aynıanda yazmışız.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Şu Switch user agent'in linkini atar mısınız hocam. Bende kullanayım işe yarar belki. Genişletmek için tıkla... A atmışsınız bile kusura bakmayın hocam aynıanda yazmışız.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #27 Bir de sayfaları seçtiğimiz şeye göre gösteriyor mesela Samsung browser+Android de YouTube.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #28 m3081 dedi: Bir de sayfaları seçtiğimiz şeye göre gösteriyor mesela Samsung browser+Android de YouTube. Eki Görüntüle 918322 Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Bir de sanırım konuda bir tek biz kaldık. Bu uyarıyı acaba kim yazmış ?
m3081 dedi: Bir de sayfaları seçtiğimiz şeye göre gösteriyor mesela Samsung browser+Android de YouTube. Eki Görüntüle 918322 Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Bir de sanırım konuda bir tek biz kaldık. Bu uyarıyı acaba kim yazmış ?
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #29 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Nasıl yani? Bir de sanırım konuda bir tek biz kaldık. Bir de sanırım konuda bir tek biz kaldık. Genişletmek için tıkla... Mesela ben Android de Chrome seçersem sayfalar Android de Chrome kullanıyormuşum gibi görünüyor mesela Google.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Nasıl yani? Bir de sanırım konuda bir tek biz kaldık. Bir de sanırım konuda bir tek biz kaldık. Genişletmek için tıkla... Mesela ben Android de Chrome seçersem sayfalar Android de Chrome kullanıyormuşum gibi görünüyor mesela Google.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #30 m3081 dedi: Mesela ben Android de Chrome seçersem sayfalar Android de Chrome kullanıyormuşum gibi görünüyor mesela Google. Eki Görüntüle 918330 Genişletmek için tıkla... A güzelmiş. O zaman ben Mac Os kullanıyorum. Ben Android yapamıyorum yalnız. Linux falan da yapamıyorum.
m3081 dedi: Mesela ben Android de Chrome seçersem sayfalar Android de Chrome kullanıyormuşum gibi görünüyor mesela Google. Eki Görüntüle 918330 Genişletmek için tıkla... A güzelmiş. O zaman ben Mac Os kullanıyorum. Ben Android yapamıyorum yalnız. Linux falan da yapamıyorum.