EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 27 Ocak 2019 #1 Tarayıcılarda herhangi bir sitede videoları tam ekran yaparken, tam ekran olana kadar görüntü donuyor. Sadece Chrome'da oluyordu, tarayıcıları güncelleyince bütün Chromium tabanlı tarayıcılarda olmaya başladı. Bunun bir çözümü var mı acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2019
Tarayıcılarda herhangi bir sitede videoları tam ekran yaparken, tam ekran olana kadar görüntü donuyor. Sadece Chrome'da oluyordu, tarayıcıları güncelleyince bütün Chromium tabanlı tarayıcılarda olmaya başladı. Bunun bir çözümü var mı acaba ?
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #2 Opera.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #3 Görev yöneticisinden tarayıcının önceliğini yükseğe almakla çözmüştüm ben.
EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 27 Ocak 2019 #4 Hasan Gürlek dedi: Opera. Genişletmek için tıkla... Operada aynı sorun mevcut. Anil26 dedi: Görev yöneticisinden tarayıcının önceliğini yükseğe almakla çözmüştüm ben. Genişletmek için tıkla... Tek tek mi ayarlayacağım ? Aynı sorunu yaşayan yok mu ? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 6,9 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleme: 7 Şubat 2019
Hasan Gürlek dedi: Opera. Genişletmek için tıkla... Operada aynı sorun mevcut. Anil26 dedi: Görev yöneticisinden tarayıcının önceliğini yükseğe almakla çözmüştüm ben. Genişletmek için tıkla... Tek tek mi ayarlayacağım ? Aynı sorunu yaşayan yok mu ?