Chromium Virüsü Nasıl Kaldırılır?

onurkral14

Kilopat
Daha fazla  
Nedir bu Sim City sevgisi anlamıyorum. Link bu SimCity 5 Full Türkçe İndir | Saglamindir
Burdan indirmiş, Eset ile tarama yapım ama nafile. Birkaç bir şey buldu sildi ama chromiıum gitmedi. Acaba PC' yi sıfırlasam gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hak ettiniz bence korsan oyun indirmeyin. Malwarebytes ile tarama yapın genelde siliyor. Çözemezseniz daha bilgili kişilere danışın sistem tarama raporu paylaşın onlar yardımcı olurlar.
@24099 @Murat5038
Ben indermedim ki. Hayatta da yapmam akrabam indirdi
Sıfırladım ve virüs şu anda gözükmüyor normalde arama çubuğuna sildiğim halde yazınca çıkıyordu şimdi çıkmıyor ve görev yöneticisindede gözüküyordu ordada gözükmüyor. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba, biraz eski gibi konu ama bundan sonra yaşayanlar için yazıyorum.
Aynı dert bende de oldu ve aynı şekilde ( ufak kuzen gelmişti, laptop'u o kullanmıştı)
Neyse genelde ben flash bellek ya da windows'da olsun virüs ya da bu şekilde bilinmeyen birşey olduğu zaman ubuntu dan silerdim.
ama Chromium dosya dizini falan gözükmedi bir türlü silemedim.
En sonunda bir virüsde 2 gün çnce masaüstüne bulaşında gene aynı şekilde sildim fakat bir de kaspersky satın alıp tarattım.
kaspersky pek birşey bulamadı ama choromium.exe hala denetim masasında duruyordu.
Dün Eset 3 aylık ücretsiz lisans verince laptop'a eset ile deneme fikri aklıma geldi.
Yükledim ve tarattım. Sonrasında kaspersky'nin bulamadığı 4 zararlı ve bu lanet choromium.exe nin canına okudu ve sildi. Şuan temiz bir şekilde devam ediyorum kullanmaya.

Düşünceniz ve anlayışınız için teşekkür ederim. Eset ile bir deneyeyim sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…