Çözüldü Chromium'da Google'a Giriş Yaptıktan Sonra Kapatınca Hesaptan Çıkılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Linux Mint Cinnamon 20.2 sürümünü kullanıyorum. Chromium ile Google'a giriş yaptıktan sonra hiçbir sorun yok ama uygulamadan çıkınca veya bilgisayarı kapatınca Google hesabından çıkış yapılıyor. Chromium'u açınca tekrar giriş yapmam gerekiyor. YouTube kullandığım için her aç-kapa yaptıktan sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Diğer sitelerde böyle bir sorunum yok.

Çözüm
Sorunu çözdüm. Chromium'da Google'a giriş yapıldıktan sonra giriş yapınca çıkıyor ancak Chromium'un kapalı kaynak kodlusu olan Chrome'da bu sorun yok. Böyle bir sorunla yüzleşiyorsanız Google'ın sitesinden Chrome'nin Linux sürümünü indirebilirsiniz: Google Chrome Web Tarayıcısı
Google, Chromium icin Sync destegini kesti yakin zamanda. Bununla ilgili bir sorun yasiyor olabilirsin.

Ben de Firefox'a dogru yuruyuse gectim bu hamle sonrasinda.

Sorunu çözdüm. Chromium'da Google'a giriş yapıldıktan sonra giriş yapınca çıkıyor ancak Chromium'un kapalı kaynak kodlusu olan Chrome'da bu sorun yok. Böyle bir sorunla yüzleşiyorsanız Google'ın sitesinden Chrome'nin Linux sürümünü indirebilirsiniz: Google Chrome Web Tarayıcısı

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…