Chrone.exe isimli dosya silinmeli mi?

SieBy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarımı 1 yıl önce aldım ve şimdiden yavaşlamaya başladı. Bilgisayarda dosyalara bakarken birden Chrone.exe isimli bir dosya tarzı bir şey buldum sizce silmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
N ile yazım yanlışı yok.
Çok geç cevap verdim biliyorum ama format attın mı? Atmadıysan o pc trojan doludur. Chrone.exe pcye gelirken yanında bir sürü trojanda getirir. Eğer format atmadıysan büyük ihtimal her yer spy yazılımlar ile doludur 😃

Çok geç cevap verdim biliyorum ama format attın mı? Atmadıysan o PC trojan doludur. Chrone.exe PC'ye gelirken yanında bir sürü trojanda getirir. Eğer format atmadıysan büyük ihtimal her yer spy yazılımlar ile doludur 😃

Hocam konu sahibien son Technopat'a Haziran'da girmiş şu an ne derseniz deyin görmeyecek büyük ihtimalle.

Hocam konu sahibien son Technopat'a Haziran'da girmiş şu an ne derseniz deyin görmeyecek büyük ihtimalle.

Hocam büyük ihtimal 3. Parti yazılımlar indirmiştir. Çok tehlikeli dosyalar bunlar. Bu şerefsizler yüzünden benim laptopun Allah belasını verdi, bir sürü program varken format atmak zorunda kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı