Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 24 Eylül 2023 #1 Biraz baktım ama bulamadım, Türkçe yaması var mı oyunun?
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2023 #2 DOSYALAR – ChronoTrigger Türkiye www.chronotriggerturkiye.com Böyle bir şey buldum fakat istediğiniz dosya mıdır bilmiyorum.
DOSYALAR – ChronoTrigger Türkiye www.chronotriggerturkiye.com Böyle bir şey buldum fakat istediğiniz dosya mıdır bilmiyorum.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 24 Eylül 2023 #3 Mekasva33 dedi: DOSYALAR – ChronoTrigger Türkiye www.chronotriggerturkiye.com Böyle bir şey buldum fakat istediğiniz dosya mıdır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece snes IPS dosyası kısmı indirilebiliyor, o da yeterli değil sanırım.
Mekasva33 dedi: DOSYALAR – ChronoTrigger Türkiye www.chronotriggerturkiye.com Böyle bir şey buldum fakat istediğiniz dosya mıdır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece snes IPS dosyası kısmı indirilebiliyor, o da yeterli değil sanırım.
H hitsumo Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 IPS dosyasını normal ROM'u yamalamak için kullanılıyor. DOSYALAR – ChronoTrigger Türkiye www.chronotriggerturkiye.com Buradan gerekli dosyalari indirebilir ve yamalayabilirsin.
IPS dosyasını normal ROM'u yamalamak için kullanılıyor. DOSYALAR – ChronoTrigger Türkiye www.chronotriggerturkiye.com Buradan gerekli dosyalari indirebilir ve yamalayabilirsin.
Valentineee Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Yamayı nasıl kuruyoruz bilen biri anlatabilir mi?
H hitsumo Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 Rom Patcher JS An online web-based ROM patcher. Supported formats: IPS, BPS, UPS, APS, RUP, PPF and xdelta. patcher.chronotriggerturkiye.com İle kurabilirsin. İndirdiğin roma yamayı işlemeni sağlıyor.
Rom Patcher JS An online web-based ROM patcher. Supported formats: IPS, BPS, UPS, APS, RUP, PPF and xdelta. patcher.chronotriggerturkiye.com İle kurabilirsin. İndirdiğin roma yamayı işlemeni sağlıyor.