Çıban için ne yapılır?

725064

Picopat
Makaleler
2
Tam da belimde kemer hizasında bir tane çıban var ve 4. günü. Bir türlü geçmedi. Ve yürürken otururken de çok acıyor. Ne yapabilirim? Doktora gitsem ne derler? Çıban dışı başka bir şey olabilir mi?

Hiç düşünmeden doktora gidin. Yavuz Sultan Selim'in ölümü de çıbandan oldu. Şaka bir yana ciddi bir şey olabilir. Doktora gitmeniz en sağlıklısı olacaktır.

Ben direk patlatırdım, bu tavsiye değil, kendi yapacağım şey.
Doktora gitmesi en doğrusu.

Son düzenleme:
Hiç düşünmeden doktora gidin. Yavuz sultan Selim'in ölümü de çıbandan oldu. Şaka bir yana ciddi bir şey olabilir. Doktora gitmeniz en sağlıklısı olacaktır.

Peki doktora gidince ne yapıyorlar? Giden biri varsa ne yaptıklarını belirtebilir mi?

Hastaneye gittim anamı ağlattılar arkadaşlar krem verdiler sonra da bir şey sokmuş herhalde ki çıkarmaya çalıştılar çıkmadı patlatmaya falan çalıştılar. Zaten ağrıyordu artık yürüyen ölüye dönüştüm.

Son düzenleme:
İstemsizce güldüm çok geçmiş olsun.

Arkadaş ifade bırakınca hatırladım. Bu kıl dönmesi olabilir mi? Hastane bana bir şey demedi. İnternette de görünce şüphelendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…