Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 4 Mart 2025 #11 Ağaç baharda kendine gelir ancak diğer bitkiler için aynı şeyi söylemek zor.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #12 Bu nolcak şimdi. Dosya Ekleri Screenshot_20250304-231621_Gallery.jpg 115,6 KB · Görüntüleme: 22
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 4 Mart 2025 #13 Bunun gövdesi ağaç gibi değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Eğer tahmin ettiğim çiçek açan ağaç ise kendine gelir o bahara doğru.
Bunun gövdesi ağaç gibi değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Eğer tahmin ettiğim çiçek açan ağaç ise kendine gelir o bahara doğru.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #14 Sakuya Izayoi dedi: Bunun gövdesi ağaç gibi değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Eğer tahmin ettiğim çiçek açan ağaç ise kendine gelir o bahara doğru. Genişletmek için tıkla... Çiçekli ağaç Solmuş kurumaya dönmüş oda. Sakuya Izayoi dedi: Bunun gövdesi ağaç gibi değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Eğer tahmin ettiğim çiçek açan ağaç ise kendine gelir o bahara doğru. Genişletmek için tıkla... Çiçek açan ağaç, fakat don almış oda. Solmuş kurumaya dönmeye başladı kendine gelir mi acaba.
Sakuya Izayoi dedi: Bunun gövdesi ağaç gibi değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Eğer tahmin ettiğim çiçek açan ağaç ise kendine gelir o bahara doğru. Genişletmek için tıkla... Çiçekli ağaç Solmuş kurumaya dönmüş oda. Sakuya Izayoi dedi: Bunun gövdesi ağaç gibi değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Eğer tahmin ettiğim çiçek açan ağaç ise kendine gelir o bahara doğru. Genişletmek için tıkla... Çiçek açan ağaç, fakat don almış oda. Solmuş kurumaya dönmeye başladı kendine gelir mi acaba.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 5 Mart 2025 #15 Onlar genelde kendine geliyor tabi nerede yaşıyorsunuz ne kadar soğuk gördü onu bilmeden yorum yapmak zor olur.
Onlar genelde kendine geliyor tabi nerede yaşıyorsunuz ne kadar soğuk gördü onu bilmeden yorum yapmak zor olur.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #16 Sakuya Izayoi dedi: Onlar genelde kendine geliyor tabi nerede yaşıyorsunuz ne kadar soğuk gördü onu bilmeden yorum yapmak zor olur. Genişletmek için tıkla... Akdeniz iklimi. Bu artık öldü mü? Dosya Ekleri Screenshot_20250304-232107_Gallery.jpg 140,3 KB · Görüntüleme: 14 Son düzenleme: 5 Mart 2025
Sakuya Izayoi dedi: Onlar genelde kendine geliyor tabi nerede yaşıyorsunuz ne kadar soğuk gördü onu bilmeden yorum yapmak zor olur. Genişletmek için tıkla... Akdeniz iklimi. Bu artık öldü mü?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 5 Mart 2025 #17 Botanikçi değilim efendim sadece fikir yürütüyorum. Belki soğanları ya da kökleri sağlamdır solar derim tutar yeşerir mahcup olurum.
Botanikçi değilim efendim sadece fikir yürütüyorum. Belki soğanları ya da kökleri sağlamdır solar derim tutar yeşerir mahcup olurum.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #18 Sakuya Izayoi dedi: Botanikçi değilim efendim sadece fikir yürütüyorum. Belki soğanları ya da kökleri sağlamdır solar derim tutar yeşerir mahcup olurum. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Sakuya Izayoi dedi: Botanikçi değilim efendim sadece fikir yürütüyorum. Belki soğanları ya da kökleri sağlamdır solar derim tutar yeşerir mahcup olurum. Genişletmek için tıkla... Tamam.