Çiçeksepeti alınan ürünü 1 haftadır kargoya vermiyor

Pismaniyee

Hectopat
1 hafta önce bir forma aldım hala kargoya verilmemiş hazırlanıyor diyor. Bir sorun yok mu?

1 hafta önce bir forma aldım hala kargoya verilmemiş hazırlanıyor diyor. Bir sorun yok mu?
Geçen hafta bayram olduğu için kargoya verilmemiştir, bu sebep dolayısıyla da gecikme olması normaldir. Birkaç gün daha bekleyin, olmazsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Geçen hafta bayram olduğu için kargoya verilmemiştir, bu sebep dolayısıyla da gecikme olması normaldir. Birkaç gün daha bekleyin, olmazsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.
Kuzeniminki geldi geleli 2-3 gün oldu. Aynı şehirdeyiz ve aynı anda sipariş verdik.
Okuldaydım geç yazdım kusura bakmayın.

Kuzeniminki geldi geleli 2-3 gün oldu. Aynı şehirdeyiz ve aynı anda sipariş verdik.
Okuldaydım geç yazdım kusura bakmayın.

Estağfurullah, üründen ürüne veya satıcıdan satıcıya değişiklik gösterebilir bu durum.

Tahmini teslimat tarihi 13 Mayıs'a kadar diyor. 13 mayısı geçtikten sonra canlı desteğe ulaşmalı mıyım?

Tabii, isterseniz şimdi de ulaşabilir ve canlı destekte çalışan görevlinin satıcıyla görüşmesini sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…