Çiçeksepeti'nden bilgisayar parçası alınır mı?

Bence almayın ama size kalmış.

Amazon'a bakın uygun oluyor Çiçeksepeti'ni çiçek ve çikolata hariç şeylere önermiyorum.

Puanı iyiyse alabilirsiniz. Aradaki fiyat farkı komisyon tutarından dolayı olabilir.
Hepsiburada'da sattığı ürünlerde puanları iyi görünüyordu. Bu sitede de 9.7 puanı var
Amazon'a bakın uygun oluyor Çiçeksepeti'ni çiçek ve çikolata hariç şeylere önermiyorum.
Maalesef Amazon'da 700'lerde en yakın fiyat Hepsiburada'da 670 lira ve yine aynı firma tarafından satılıyor.
Bence almayın ama size kalmış.
Nereden almamı tavsiye ederseniz? Vatandan 770 liraya almak mantıklı mı?

Çiçeksepeti'nden şahsen teknolojik ürün alınmasını tavsiye etmemekteyim. Bu siteden teknolojik ürün alan kişilerin bazılarının sorun yaşadığını duymuştum. 100 lira fazla verip Amazon, N11 veya Hepsiburada gibi siteleri tercih etmek daha mantıklı olacaktır bence.

Bende öyle düşündüm de 165 lira fark var.

Hepsiburada gibi yerlerden de alabilirsiniz Çiçeksepeti güzel bir seçenek değil.

Tek yorum var maalesef 4.5 vermiş ama genel puanı satıcının 9.7
Hepsiburada gibi yerlerden de alabilirsiniz Çiçeksepeti güzel bir seçenek değil.
Aynı satıcı 70 lira fazla olarak Hepsiburada'da satıyor o zaman ordan almak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…