Merhaba, bu yazıyı kendim hakkında bazı şeylerin farkına vardığım için yazıyorum. Bu kış KYK yurdunda oda arkadaşları ile barınma sıkıntısı çektim ve büyük kavgalar ettik. İdare düzgün bir çözüm bulamadı ve ben de finaller ve barınma sorunu arasında sıkışıp kaldım. Kendimi o günlerden beri iyi hissetmiyorum. Tabii geçen sene de farklı insanlarla farklı sıkıntılar çekmiştim, bu da etkili oldu diye düşünüyorum. Bir de üstüne çok üzücü bir felaket yaşadık ve üniversite Online oldu. Online olma durumuna en çok sevinen kişi ben olmuştum galiba çünkü hakikatten o yurtta kalamıyordum ve her geçen gün kafam daha da hastalanıyordu. Bu olayların sonrasında ise kendimde büyük duygu farklılıkları hissettim. Hikayeli oyunlarda masum birini vurunca vs çok derinden bir üzüntü yaşıyorum ama bu durum önceden böyle değildi. Witcher oynarken evleri yağmalıyordum ve hiçbir kaygı düşünce hissetmiyordum. Şimdi üstümde inanılmaz bir ağırlık hissediyorum. Bir de yıllarca oynadağım CS:GO'da yıllarca hakaret yiyip kafaya takmama rağmen artık direkt üzülüp kendimi sorgulamaya başlıyorum ve bulunduğum duruma bakıp şaşıyorum. Bunları yazmadan önce de neden Online oyunlarda mobbing hala var gibisinden bir konu açmak istiyordum ama fark ettim ki daha farklı olaylar da var. Son olarak da RDR 2 oynarken masum birini öldürünce üzüldüm ve oyunu sildim. Demek istediğim bu ben değilim.