Hep tek bir tanesinden ateş edebiliyorum?
Onu bende bilmiyorum ama olmuyor sağ tıka bastığımda bir şey olmuyor. Sadece sol click e basıyorum ateş ediyor ama bir tanesinden.Benim en sevdiğim tabancalardan olur kendisi, fazla mermi kapasitesi yüzünden rekabetçinin ilk rauntlarında çok kullandım. İlk olarak ikisinden aynı anda atış yapamazsınız. Hatırladığım kadarıyla sağ tık sağ tabanca ile ateş etmenize sol tık zaten soldan ateş etmenize yarıyor. Bayağıdır oynamadığımdan emin değilim ama.
Denedim o kadar da değilSağ tıkı kullanmayı denediniz mi?
Çift ateş etme ne demek ya. Ben mi sizi anlamıyorum siz mi beni? Cs de dual beretta varya hani heh. Onunla sadece tek birisinden ateş edebiliyorum diğeriyle olmuyor, sağ clickle bile olmuyor.Çift ateş etme mi vardı?
Çift ateş etme ne demek ya. Ben mi sizi anlamıyorum siz mi beni? CS de Dual beretta var ya hani heh. Onunla sadece tek birisinden ateş edebiliyorum diğeriyle olmuyor, sağ Click'le bile olmuyor.
Onu bende bilmiyorum ama olmuyor sağ tıka bastığımda bir şey olmuyor. Sadece sol Click'e basıyorum ateş ediyor ama bir tanesinden.
Heh evet öyle. Ama hatırlamamanız tamam sorun değil.Ben dahil neredeyse herkes olayı yanlış anlamış o zaman. Ben sandım ki çift barettanın ikisini de aynı anda ateş etmeyi sorduğunuzu sandım. Sizin dediğinizi şimdi anladım. Yani demek istediğiniz şey mesela fareye tıklıyorsunuz ama sadece sağ eldeki beretta ateş ediyor diğeriyle asla ateş etmiyor. Bende de bir ara olmuştu nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.
Valla tuş atamalarında sadece zıplama olarak scroll yani mouse tekerleği ile zıplama tuşunu ayarlamıştım ama, ona bakmadım. Tam olarak neyi incelemem gerekiyor?Ayarlarda tuş atamalarını incelediniz mi?
Hocam normal maçta kullanırken mi birinden ateş ediyor yoksa atölye haritasında falan mı deniyorsunuz? Şimdi oyuna girdim ve atölye haritasında denedim. Eğer sınırsız cephane açık olursa bir tanesinden ateş ediyor eğer açık değilse ikisinden de ateş ediyor sol klik ile. Belki atölye haritasında falan deniyorsunuzdur diye bir sorayım, söyleyeyim dedim.Heh evet öyle. Ama hatırlamamanız tamam sorun değil.
Aa iyi bir noktaya parmak bastınız. Ben onu düşünmemiştim. Yani hep atölye haritalarında deniyordum silahı. Dediğiniz gibi atölye haritalarında sınırsız cephaneyi kapattığımda da deniyeceğim, o zaman muhtemelen olur çünkü sizde olmuş. Zaten bu arada hiç rekabetçide de denememiştim beretta tabancasını, güzel tespit yapmışsınız. Ya aslında şöyle önceden hep maçlarımda, P250, Glock-18, Five-seveN kullanıyordum. Şimdi de değişik olsun istedim dual beretta kullanayım dedim, bu konuyu o yüzden açmıştım zaten. Bu tabancadan da böyle bir sorunum çıkınca da size sorayım dedim, teşekkürler.Hocam normal maçta kullanırken mi birinden ateş ediyor yoksa atölye haritasında falan mı deniyorsunuz? Şimdi oyuna girdim ve atölye haritasında denedim. Eğer sınırsız cephane açık olursa bir tanesinden ateş ediyor eğer açık değilse ikisinden de ateş ediyor sol klik ile. Belki atölye haritasında falan deniyorsunuzdur diye bir sorayım, söyleyeyim dedim.
Aa iyi bir noktaya parmak bastınız. Ben onu düşünmemiştim. Yani hep atölye haritalarında deniyordum silahı. Dediğiniz gibi atölye haritalarında sınırsız cephaneyi kapattığımda da deniyeceğim, o zaman muhtemelen olur çünkü sizde olmuş. Zaten bu arada hiç rekabetçide de denememiştim beretta tabancasını, güzel tespit yapmışsınız. Ya aslında şöyle önceden hep maçlarımda, P250, Glock-18, Five-seveN kullanıyordum. Şimdi de değişik olsun istedim dual beretta kullanayım dedim, bu konuyu o yüzden açmıştım zaten. Bu tabancadan da böyle bir sorunum çıkınca da size sorayım dedim, teşekkürler.
sv_infinite_ammo açıktır.
Eğer sorununuz çözüldüyse çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirimAa iyi bir noktaya parmak bastınız. Ben onu düşünmemiştim. Yani hep atölye haritalarında deniyordum silahı. Dediğiniz gibi atölye haritalarında sınırsız cephaneyi kapattığımda da deniyeceğim, o zaman muhtemelen olur çünkü sizde olmuş. Zaten bu arada hiç rekabetçide de denememiştim beretta tabancasını, güzel tespit yapmışsınız. Ya aslında şöyle önceden hep maçlarımda, P250, Glock-18, Five-seveN kullanıyordum. Şimdi de değişik olsun istedim dual beretta kullanayım dedim, bu konuyu o yüzden açmıştım zaten. Bu tabancadan da böyle bir sorunum çıkınca da size sorayım dedim, teşekkürler.