Çok sağolun hocam.
Bu ikisi düşünülebilir.
Çok sağ olun hocam.

Hocam ugreeni almayı düşünüyorum mcdodolar daha çok apple için sanırım xiaomi QC desteğini göremedim.Ne demek. Hala bakıyorum daha iyilerini bulursam atarım.

Mcdodo CH-7921 Gan 65 W Type-C USB Çıkışlı 3 Port Hızlı Ev Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mcdodo CH-7921 Gan 65 W Type-C USB Çıkışlı 3 Port Hızlı Ev Şarj Cihazı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Daha ucuz ve siyah.

Mcdodo CH-7921 Gan 65 W Type-C USB Çıkışlı 3 Port Hızlı Ev Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mcdodo CH-7921 Gan 65 W Type-C USB Çıkışlı 3 Port Hızlı Ev Şarj Cihazı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Daha ucuz ve siyah.
Hocam ugreeni almayı düşünüyorum mcdodolar daha çok Apple için sanırım Xiaomi qc desteğini göremedim.
Hocam şimdi ayrıntılı inceledim de QC den maks 22.5w veriyormuş kafam baya karışık alma konusundaAnladım hocam. Ugreen çok kalitelidir zaten güle güle kullanın.
Hocam şimdi ayrıntılı inceledim de qcden maksimum 22.5W veriyormuş kafam bayağı karışık alma konusunda
Hocam qc Xiaomi hızlı şarj demek. Ürünün açıklama kısmında desteklediği hızlı şarj protokolleri arasında yazıyor oradan bakabilirsiniz. Mesela pd 3 ve 2 destekliyormuş o da samsungun hızlı şarj teknolojisi sanırım.Hocam qc derken ne demek istediniz anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.