1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Mart 2021 #11 "İlla kodlama ile yapılacak diye bir şart yok zaten arkadaş tahminimce siteyi WordPress ile yapmış." Evet. REB3L dedi: Siteyi wp üzerinden yapmışsınız kontrol panelinden dilleri ekleyin çalışır. YouTube'ye baksanız sorununuz çözülür. Genişletmek için tıkla... Bir dil için +8 sayfa demek. Başka çözüm arıyorum maalesef.
"İlla kodlama ile yapılacak diye bir şart yok zaten arkadaş tahminimce siteyi WordPress ile yapmış." Evet. REB3L dedi: Siteyi wp üzerinden yapmışsınız kontrol panelinden dilleri ekleyin çalışır. YouTube'ye baksanız sorununuz çözülür. Genişletmek için tıkla... Bir dil için +8 sayfa demek. Başka çözüm arıyorum maalesef.
E Eymen1001 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #12 Arch or Not dedi: İlla kodlama ile yapılacak diye bir şart yok zaten arkadaş tahminimce siteyi WordPress ile yapmış. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim tek yöntem bu sadece yardımcı olmak için söyledim.
Arch or Not dedi: İlla kodlama ile yapılacak diye bir şart yok zaten arkadaş tahminimce siteyi WordPress ile yapmış. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim tek yöntem bu sadece yardımcı olmak için söyledim.
Arch or Not Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 3 Mart 2021 #13 147472 dedi: Başka yöntemler arıyorum. Google.Translate geçici çözümdür. Genişletmek için tıkla... Translate değil sitenin kendi çevirisi.
147472 dedi: Başka yöntemler arıyorum. Google.Translate geçici çözümdür. Genişletmek için tıkla... Translate değil sitenin kendi çevirisi.
RawShed Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 365 Çözümler 4 3 Mart 2021 #14 Bu video yardımcı olabilir. Ayrıca Google'da WP multilanguage diye aratırsanız bir sürü sonuç çıkıyor.
Bu video yardımcı olabilir. Ayrıca Google'da WP multilanguage diye aratırsanız bir sürü sonuç çıkıyor.
R REB3L Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 212 Çözümler 5 3 Mart 2021 #15 RawShed dedi: Bu video yardımcı olabilir. Ayrıca Google'da WP multilanguage diye aratırsanız bir sürü sonuç çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bulmuş bu videodan yola çıkıp yapabilirsiniz. Birde karanlık eklentisi doğru çalışmıyor ufak bir geri dönüş olsun size Son düzenleme: 3 Mart 2021
RawShed dedi: Bu video yardımcı olabilir. Ayrıca Google'da WP multilanguage diye aratırsanız bir sürü sonuç çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bulmuş bu videodan yola çıkıp yapabilirsiniz. Birde karanlık eklentisi doğru çalışmıyor ufak bir geri dönüş olsun size
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Mart 2021 #16 RawShed dedi: Bu video yardımcı olabilir. Ayrıca Google'da WP multilanguage diye aratırsanız bir sürü sonuç çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu daha mantıklı geldi. Ciddiyim, diğerleri gibi +8 sayfa oluşturmaktansa, bunu yaparım daha iyi. REB3L dedi: Arkadaş bulmuş bu videodan yola çıkıp yapabilirsiniz. Birde karanlık eklentisi doğru çalışmıyor ufak bir geri dönüş olsun size Genişletmek için tıkla... Karanlık tema eklentinin değil, temanın garezidir. Son düzenleme: 3 Mart 2021
RawShed dedi: Bu video yardımcı olabilir. Ayrıca Google'da WP multilanguage diye aratırsanız bir sürü sonuç çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu daha mantıklı geldi. Ciddiyim, diğerleri gibi +8 sayfa oluşturmaktansa, bunu yaparım daha iyi. REB3L dedi: Arkadaş bulmuş bu videodan yola çıkıp yapabilirsiniz. Birde karanlık eklentisi doğru çalışmıyor ufak bir geri dönüş olsun size Genişletmek için tıkla... Karanlık tema eklentinin değil, temanın garezidir.