Tanıdık tornacı var adam her şeyi yapıyor bir disk fren ayağı mı yapamayacak? Yanlış hatırlamıyorsam alüminyum maşa da üretiyordu. Belki merkezi kilitlemeyi 6 vidaya çeviren adaptörü alsam bunu da göbeğe birleştirebilir.Göbek olsa bile her iki bacağında da disk fren ayağı bulunan maşa yok.
Alemdar Hidrolik Hortum | Pnömatik | Fren Hortumu | Fren BorularıMaşa olsa bile her iki kaliperi tek koldan yönetebileceğin bir sistem de yok.
Uzun uzun yazdım sildim inan, seni sıkmamak adına. Kısası kısas : Çok çok iyi bir işçilik olmazsa problemlerın ardı arkası kesilmez. Ancak iyi yaparsan da fren performansın ve hassasiyetin artar.Aklımda kalan tek soru işareti benim fren kolu 2 pistona aynı gücü ya da yeterince gücü verebilecek mi?
Bisiklet zaten ağır bana katacağı 200-250 gram fazla fark etmez. Bisikleti eğlencesine sürüyorum diyorum. Sanki evden çıkıp triathlon yapıyorum.Kardeşim bisiklet forumda o kadar mesaj okudum, yanlış anlama ama senin kadar işsizine ilk defa rastlıyorum. Ulan adamlar bisiklet hafiflesin diye gidondaki 4 vidadan 1'ini çıkarıyor, sen 2 kaliper, 2 rotor kullanmayı düşünüyorsun. Ya zaten bisikletin oldukça farklı, yani boşuna bisikleti ağırlaştırıp, elindeki parçaları da bozma derim ben.
Keşke silmese idin ben uzun yazıları da okuyorum sıkılmazdım.Uzun uzun yazdım sildim inan, seni sıkmamak adına. Kısası kısas : Çok çok iyi bir işçilik olmazsa problemlerın ardı arkası kesilmez. Ancak iyi yaparsan da fren performansın ve hassasiyetin artar.
Fren kolunun kavrama ile kitleme noktası arasındaki mesafe artar. 1cm'lik parmak hareketi yerine 2cm'lik parmak hareketiyle kitlersin tekerleği.
Sen bisikletin bir fotoğrafını at bize, bakalım bir yakışır mı yakışmaz mı? Değmeyecekse hiç bulaşma.
Gidip kaliper ayaklarının eksenini tutturamayan bir kaynakçıya gideceksin, göbeği de çöp edeceksin ona yanıyorum