Çift Ekran Kartı ile Çift Monitör Kullanma

volkanFB

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

• -MSI GTX 980Tİ GPU
  • -MSI Gaming M7 Anakart
  • -İ7 6700K CPU

Tabanlı bir sistemin var. Ekran kartımın üstünde biri 144 Hz diğeri 60 Hz olmak üzere iki tane 24' Full HD monitör takılı. Twitch.tv'de yayın yapıyorum. Ekran kartını ve işlemciyi baya yoruyorum 144 Hz bir monitör kullandığım için oyun oynarken 144 FPS altına düştüğüm zaman akıcılığı bozuluyor rahatsız oluyorum. GTX 980Tİ yanına bir ekran kartı daha alsam ( GTX960 veya GTX970) ikinci monitörü diğer ekran kartına bağlasam ve bazı programları ikinci ekran kartından çalıştırsam sorunum çözülür mü ? SLI yapmadan çift ekran kartı kullanabilir miyim ? PhysX'den de yararlanmış olurum diye düşünüyorum.
Bir de şöyle bir sorunum var son gelen windows 10 güncellemesinden sonra 144hz olan monitörüm ayarları 144 hz de olmasına ragmen kendini 60hz e alıyor. Yani nvidia ve windows da tüm ayarlar 144 hz de göstermesine rağmen monitörüm 60hz de çalışıyor. Bu sorun son gelen windows güncellemesinden önce yoktu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
PhysX destekli oyunlarda katkisini gozle gorursun.

Ek olarak render almiyorsan 960 veya 970 almana gerek yok. GTX750Ti bile isini gorur rahatlikla.

Güzel fikir ben de yapacağım. Hocam sizi izlemek isterim twitch'den. Link atabilir misiniz?

Tek GTX 970 ile 3 monitör kullanan var. 2 farklı ekran kartı ile 2 monitör kullanmak rahat olur. Ayrıca bu iki ekran kartından biri 980 Ti ise rahat kullanılır.

Twitch.tv/vlknayldz
Güzel fikir ben de yapacağım. Hocam sizi izlemek isterim twitch'den. Link atabilir misiniz?

PhysX destekli oyunlarda katkisini gozle gorursun.

Ek olarak render almiyorsan 960 veya 970 almana gerek yok. GTX750Ti bile isini gorur rahatlikla.
hocam peki ilk mesajda bahsettiğim sorunumun nedeni ne olabilir ? 144hz de oyuna giriyorum birden 60 hz de çalışır gibi oluyor monitörüm ayarlarına bakıyorum ayarlar 144hz de 2.monitörün kablosunu ekran kartından çıkarınca düzeliyor otomatik olarak

60 HZ olan monitörü anakarttan VGA olarak bağlamanı öneririm.

Nvidia denetim masasından 144 hz'e getirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…