Çift Ekran Kartı ile Çift Monitör Kullanma

Her monitoru nvidia denetim masasi coklu monitor bolumunde ayarlayip kaydet deyin. Son guncellemeden sonra bende de arasira sasiriyor ama ayarlayip kaydettikten sonra duzeliyor. Yuksek hz li monitoru dvi-d cikisina dusuk hz li monitoru hdmi yada dp ile baglayin. Bende sadece hz degil ayni zamanda cozunurlukte farkli oldugu icin bu sekilde yaptim.
Sizin sorununuz, artan cozunurluge var olan kartinizin gucunun yetmemesi. 2 monitor demek ayni zamanda artan cozunurluk demek oluyor.
Ucuz sekilde halletmek icin baska bir ekran karti daha alinip yayin icin kullanilabilir. Bende sli oldugu icin gerek duymadim.

Dosya Ekleri

• IMG-20160914-WA0007.jpeg
    698,7 KB · Görüntüleme: 429
Hocam teşekkür ederim. Size birkaç şey hakkında danışmak istiyorum burada mesaj kirliliği olmaması için özelden görüşebilirmiyiz.(www.facebook.com/vlknayldz)

Hocam tek ekran kartı ile dediğinizi yapanlar var. 2. ekran kartı biraz masraf gibi geldi bana. İyi yayınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…