Çift Ekran Kartı Varsayılan AMD Yapmak

metehandal

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ağrı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim bilgisayarımda sanırsam 2 tane ekran kartı var, iyi olan amd olduğu için bilgisayarda ki bütün işlemleri bu ekran kartı ile yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyaç olduğunda otomatik devreye girer, Bios ayarlarında dahili grafik çipini devre dışı bırakırsan sadece AMD HD7600M çalışır. Fakat bu önerilmez, iyi bir seçim değildir.

'Berkcan' resimlerle otomatik nasıl devreye girdiğini açıklamış.

Amd'ye girip yüksek performans vereilirsin istediğin programa yada dengeliye koyarsan amd ile çalışır ama çok sarj tuketecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki tane grafik vardır. Biri asıl biri yan grafik entegre grafikdir. Hiçbir sorunu yokdur. Dilersen sadece istediğin asıl grafiği ayarlayabilirsin. Bu yan(entegre) performasnını artırsın güç tasarrufu yapsın diye koyuyolar diye biliyorum.

selam 2014 de olan bi konuuya cevap yaziyorum ama bende de ayni ekran kartlar var laptopda ama mesela doygunluk falan degistirmek istediyimde amd de yok intel ayarlarinda var nasil amd yaparim veya mumkun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…