Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2013 #1 Çift ekran kartlı bir sistem kuracaksam nelere dikkat etmeliyim ? Anakart, RAM, işlemci vs. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2013
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2013 #2 Güç Kaynağına dikkat etmelisin. Tabi diğer parçalar da iyi olmalı, sen en iyisi tam sistemi yaz.
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2013 #3 mevsres dedi: Güç Kaynağına dikkat etmelisin. Tabi diğer parçalar da iyi olmalı, sen en iyisi tam sistemi yaz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2000 Tl bütçem var yani imkansız crossfireli bir sistem. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2013
mevsres dedi: Güç Kaynağına dikkat etmelisin. Tabi diğer parçalar da iyi olmalı, sen en iyisi tam sistemi yaz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2000 Tl bütçem var yani imkansız crossfireli bir sistem.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2013 #4 Bence de imkansız, o nedenle GTX 760 DirectCU II alıp diğer parçaları al.
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2013 #5 mevsres dedi: Bence de imkansız, o nedenle GTX 760 DirectCU II alıp diğer parçaları al. Genişletmek için tıkla... 2000Tlye hd 7850 lik bir sistem kurdum diğer parçalara da önem verdim bir de sen toplayıp fotoğrafını buraya koyar mısın ? Klavyeli Kulaklıklı Fareli Webcam. Klavye - Fare = VATAN COMPUTER - LOGITECH - MK120 DESKTOP - Klavye Kulaklık = VATAN COMPUTER - SNOPY - SNOPY SN-338 S Webcam = VATAN COMPUTER - INCA - IC-3562 I bunlar olsun.
mevsres dedi: Bence de imkansız, o nedenle GTX 760 DirectCU II alıp diğer parçaları al. Genişletmek için tıkla... 2000Tlye hd 7850 lik bir sistem kurdum diğer parçalara da önem verdim bir de sen toplayıp fotoğrafını buraya koyar mısın ? Klavyeli Kulaklıklı Fareli Webcam. Klavye - Fare = VATAN COMPUTER - LOGITECH - MK120 DESKTOP - Klavye Kulaklık = VATAN COMPUTER - SNOPY - SNOPY SN-338 S Webcam = VATAN COMPUTER - INCA - IC-3562 I bunlar olsun.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2013 #6 Bant genişliği ve veri vs üstünden gelebilecek bir işlemciyle kullanmalısın. Mümkünse Intel veya AMD'nin en üst seviye işlemcileri...
Bant genişliği ve veri vs üstünden gelebilecek bir işlemciyle kullanmalısın. Mümkünse Intel veya AMD'nin en üst seviye işlemcileri...
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2013 #7 Ömer Gündüz dedi: Bant genişliği ve veri vs üstünden gelebilecek bir işlemciyle kullanmalısın. Mümkünse Intel veya AMD'nin en üst seviye işlemcileri... Genişletmek için tıkla... Çift ekran kartlı laptoplara bakmaya karar verdim çünkü masaüstünde sıkıntılar yaşayabilirim
Ömer Gündüz dedi: Bant genişliği ve veri vs üstünden gelebilecek bir işlemciyle kullanmalısın. Mümkünse Intel veya AMD'nin en üst seviye işlemcileri... Genişletmek için tıkla... Çift ekran kartlı laptoplara bakmaya karar verdim çünkü masaüstünde sıkıntılar yaşayabilirim
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2013 #8 Türkiye'de bulamassınız öyle. Onun için Sager almanız lazım en azından. Bulabilirseniz onuda...