M Melih Can Hectopat Katılım 7 Şubat 2013 Mesajlar 116 19 Şubat 2013 #1 İyi Forumlar, arkadaşlar. Ben çift ekran kartı kullanıyorum. İntel(R) HD Graphics Family ve Nvidia GeForce GT540M bu ikisi ben Sadece Nvidia Kullanabilirmiyim, sizden bilgi istiyorum.
İyi Forumlar, arkadaşlar. Ben çift ekran kartı kullanıyorum. İntel(R) HD Graphics Family ve Nvidia GeForce GT540M bu ikisi ben Sadece Nvidia Kullanabilirmiyim, sizden bilgi istiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Şubat 2013 #2 Kullanamazsın. Intel olmazsa ekrana görüntü gelmez.
M Melih Can Hectopat Katılım 7 Şubat 2013 Mesajlar 116 19 Şubat 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Kullanamazsın. Intel olmazsa ekrana görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Peki, oyunlara girdiğim zaman Nvidia seçiyorum, ozaman Nvidia devreye geçiyor değil mi ?
Recep Baltaş dedi: Kullanamazsın. Intel olmazsa ekrana görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Peki, oyunlara girdiğim zaman Nvidia seçiyorum, ozaman Nvidia devreye geçiyor değil mi ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Şubat 2013 #4 Sağ altta bir simge var, oraya bakarak anlarsın: https://www.technopat.net/forum/diz...opta-optimus-un-devrede-oldugunu-anlamak.html
Sağ altta bir simge var, oraya bakarak anlarsın: https://www.technopat.net/forum/diz...opta-optimus-un-devrede-oldugunu-anlamak.html
M Melih Can Hectopat Katılım 7 Şubat 2013 Mesajlar 116 20 Şubat 2013 #5 Sağ aşağıda böyle bir simge var . - - - Güncellendi - - - Recep abi yardım et ya intelden hiç performans alamıyorum . nvidia kullanmak istiyorum artık. - - - Güncellendi - - - Birde bu işe yarıyor mu ?
Sağ aşağıda böyle bir simge var . - - - Güncellendi - - - Recep abi yardım et ya intelden hiç performans alamıyorum . nvidia kullanmak istiyorum artık. - - - Güncellendi - - - Birde bu işe yarıyor mu ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Şubat 2013 #6 Evet, o ayar işe yarıyor fakat onu bilmeniz gerekiyordu zaten.
M Melih Can Hectopat Katılım 7 Şubat 2013 Mesajlar 116 20 Şubat 2013 #7 Burak Alkan dedi: Evet, o ayar işe yarıyor fakat onu bilmeniz gerekiyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam bunu biliyorum sorun yok artık böyle yapınca Nividia devreye geçiyor değil mi ?
Burak Alkan dedi: Evet, o ayar işe yarıyor fakat onu bilmeniz gerekiyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam bunu biliyorum sorun yok artık böyle yapınca Nividia devreye geçiyor değil mi ?