Çift ekran yaptıktan sonra PC yeniden başlıyor

mustafasaahin

Picopat
Daha fazla  
Çift ekran kullanıyordum bugün uğraşıp yaptık, fakat bilgisayar kendini yeniden başlatıyor birkaç kere kendini kapatıp açıyor, acaba ekran kartına fazla yüklendiğimizden mi oluyor, çözemedik konuyla alakası olan varsa bilgi verebilir mi?

Sistem:
Windows 10 Pro
Intel i5-2400 3.10GHz
4 GB RAM
AMD Radeon HD 6570

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift ekran kullanıyordum bugün uğraşıp yaptık, fakat bilgisayar kendini yeniden başlatıyor birkaç kere kendini kapatıp açıyor, acaba ekran kartına fazla yüklendiğimizden mi oluyor, çözemedik konuyla alakası olan varsa bilgi verebilir mi?

Sistem:
Windows 10 Pro.
Intel i5-2400 3.10GHz
4 GB RAM.
AMD Radeon HD 6570.

Dediğin gibi ekran kartının gücü yetmiyor olabilir veya ekran kartı sürücüsünü kontrol edip son sürüm mü onu kontrol etmede fayda var.

İkinci monitörü yeni mi taktınız anlamadım eğer öyleyse güç kaynağı yetmiyor olabilir başka bir fikrim yok
güç kaynağını yeni aldım 350 watt
Dediğin gibi ekran kartının gücü yetmiyor olabilir veya ekran kartı sürücüsünü kontrol edip son sürüm mü onu kontrol etmede fayda var.
ekran kartı sürücüsü son sürüm, virüsten şüpheleniyorum ve yada çok yüklendik.

Driver Booster'dan bakayım mı yoksa direk kendi sitesinden güncelleyeyim mi?

Driver Boost gibi uygulamaları asla kullanma salak saçma sürücüler kuruyor veya yanlış kendi sitesinden bak.
Güç kaynağını yeni aldım 350 Watt.

Ekran kartı sürücüsü son sürüm, virüsten şüpheleniyorum ve ya da çok yüklendik.

Windows Defender üzerinden tam tarama yapmanda fayda var birde.

Monitörü güç kaynağına takmıyorsaniz güç kaynağı ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
Monitörleri nasıl bağladınız?
Uğraşıp ne yaptınız?
benim monitörlerde hdmi girişleri yok, ekran kartımda girişi var, dönüştürücü alıp tekini dönüştücüden alıp diğerini vga taktık sorunsuz sıkıntısız oyunumuzu oynadık, oyunu kapattıktan sonra masaüstü açıkken direk yeniden başlatmaya çalıştı kendini, 2-3 kere.
Driver Boost gibi uygulamaları asla kullanma salak saçma sürücüler kuruyor veya yanlış kendi sitesinden bak.

Windows Defender üzerinden tam tarama yapmanda fayda var birde.
şuan tam tarama yapıyorum hızlı taramada bişey çıkmadı deniyorum bakalım sonumuz hayır olsun.

Benim monitörlerde HDMI girişleri yok, ekran kartımda girişi var, dönüştürücü alıp tekini dönüştücüden alıp diğerini VGA taktık sorunsuz sıkıntısız oyunumuzu oynadık, oyunu kapattıktan sonra masaüstü açıkken direk yeniden başlatmaya çalıştı kendini, 2-3 kere.

Şu an tam tarama yapıyorum hızlı taramada bir şey çıkmadı deniyorum bakalım sonumuz hayır olsun.

Tam taramanın daha yararlı olacağını düşünüyorum biraz daha uzun sürer ama neredeyse tüm dosyaları tarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı