Çift ekran yayın yapmak

TNyks

Hectopat
Arkadaşlar merhaba şimdi elimde güzel bir kasam var ayrıca eski parçalarla dolu bir kasam var. İnternetten araştırdığım kadarıyla yan bir kasayla yayın yaparsak aktif PC'de FPS kazanıyormuşuz. Benim de aklımdan böyle bir şey geçti ancak kafama takılan birkaç şey var örneğin eski olan PC için kullanabileceğim evde bulunan monitör çözünürlüğü 1366X768. İlk sorum kendi bilgisayarımdan yayını 1920x1080 vereceğim için yan bilgisayarda görüntü kaybı yaşar mıyım? İkinci sorum ise bu yayını yapabilmek için çok hard bir sisteme ihtiyacım var mı? Elimde AMD A8 5600K var. Eski bir işlemci ancak başka hiçbir çalışan olmayacağı için yeteceğini düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan dönüş bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba şimdi elimde güzel bir kasam var ayrıca eski parçalarla dolu bir kasam var. İnternetten araştırdığım kadarıyla yan bir kasayla yayın yaparsak aktif PC'de FPS kazanıyormuşuz. Benim de aklımdan böyle bir şey geçti ancak kafama takılan birkaç şey var örneğin eski olan PC için kullanabileceğim evde bulunan monitör çözünürlüğü 1366X768. İlk sorum kendi bilgisayarımdan yayını 1920x1080 vereceğim için yan bilgisayarda görüntü kaybı yaşar mıyım? İkinci sorum ise bu yayını yapabilmek için çok hard bir sisteme ihtiyacım var mı? Elimde AMD A8 5600K var. Eski bir işlemci ancak başka hiçbir çalışan olmayacağı için yeteceğini düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan dönüş bekliyorum.
İkinci bilgisayarın çok iyi olmasına gerek yok. Fakat iki PC ile yapacaksanız bir Capture Card'a ihtiyacınız var maalesef.

Görüntü kaybı yaşamazsın kardeşim. Elgato HD capture kartını aldıktan sonra hiçbir sorun yaşamazsın upload hızın önemli. Şunu unutma sen iyi bir upload hızı ile yayın yaptıktan sonra izleyicin seni smattv 5k televizyon da YouTube/Twitch uygulamasından rahatlıkla izler heleki elgato hd capture kartın varsa sıkıntı yok. Sen kendin sadece görüntü olarak yayın pc de daha küçük çözünürlükte görürsün yayını nı o kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı