A AR.GE Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #1 Merhaba Amerika'dan 15 Pro Max siparişi verdim ama çift E-SIM modelmiş. Türkiye'de 4+4 kullanılır mı? Nasıl kullanılır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2025
Merhaba Amerika'dan 15 Pro Max siparişi verdim ama çift E-SIM modelmiş. Türkiye'de 4+4 kullanılır mı? Nasıl kullanılır?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 13 Ağustos 2025 #2 AR.GE dedi: Merhaba Amerika'dan 15 Pro Max siparişi verdim ama çift e-SIM modelmiş. Türkiye'de 4+4 kullanılır mı? Nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... Kullanırsınız ama masraflı olma ihtimali var hattınızı operatörünüze gidip e-sime geçirtmeniz gerek ve bunu her 4 aylık süreç bittiğinde tekrar tekrar geçirtmeniz ve değiştirtmeniz gerek bu kadar.
AR.GE dedi: Merhaba Amerika'dan 15 Pro Max siparişi verdim ama çift e-SIM modelmiş. Türkiye'de 4+4 kullanılır mı? Nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... Kullanırsınız ama masraflı olma ihtimali var hattınızı operatörünüze gidip e-sime geçirtmeniz gerek ve bunu her 4 aylık süreç bittiğinde tekrar tekrar geçirtmeniz ve değiştirtmeniz gerek bu kadar.