Çift fanlı ekran kartı önerisi

Arda yoruk

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, oyun FPS performansı açısından en iyi çift fanlı ekran kartını önerebilir misiniz? CS.

'Nun değişmesiyle FPS'im çok düştü ve işlemcim Ryzen 5 3600. şansıma güzel bir işlemci olduğu için darboğaz olacağını sanmıyorum. Eskiden 1050 Ti ve Ryzen 5 3600 ile CS'de minimum 250, maksimum 400 FPS alıyordum. Ancak, CS2 ile FPS değerlerim ara sıra monitörümün Hertz değerinin altına kadar düşüyor. Bu nedenle ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Kasam mini olduğu için 3 fanlı ekran kartı alıp sistemi tekrar çıkartıp takmakla uğraşmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Maksimum 6600-3060 işinizi görecektir.

CS 2 işlemci kullanan bir oyun. Ekran kartı yükseltmek ne kadar fayda eder bilemem.

CS 2 işlemci kullanan bir oyun. Ekran kartı yükseltmek ne kadar fayda eder bilemem.

Ya aslinda yükseltmeyede ihtiyacım yok ara sıra 144 FPS'in altina düşüyor. Onun önüne geçmek istiyorum 4070 Ti alsam nasıl olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…