Çift girişli bilgisayar için kulaklık önerisi

yayo7

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda elimde tek girişli normal telefon kulaklığı dediğimiz türden var. Ama bilgisayar kasamda 2 giriş ayrı ayrı. (mikrofon ve kulaklık olarak.)

İlk önce dönüştürücü aldım, tek girişi 2 girişe çıkaranlardan bu bir çözüm olmadı. Muhtemelen dönüştürücü uyumsuzluk sağladı.

Sonra değiştirip yaka mikrofonu alayım dedim tek giriş. GameGaraj'ı arayıp sorduğumda bu çözüm olabilir yanıtını aldım.

Ama bu da çözüm olmadı. Galiba sorun 3 boğum olmasıydı. Ama GameGaraj'daki teknik servis için konuşan kişi 2 ve 3 olmasının sorun olmayacağını söylemişti.

Şu anda böyle boş şeylerle uğraşmayıp doğru düzgün çift giriş kulaklık alıp rahatça bu durumdan kurtulmak istiyorum.

Ucuz ve kaliteli yani F/P olan kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Gerçekten bu durumdan çok sıkıldım.

Şimdiden çok teşekkürler.

Mikrofon jak girişinde sorun olabilir mi? USB ile bağlanan kulaklıklara bakın. Veya eski kulaklığınızı kullanmak için USB ses kartı alın ve ayırıcıyla birbirine bağlayın.

Kulaklıklar günümüzde pahalı bence telefonun kulaklığı varsa onu kulan ben samsungumun kulaklığını kulanıyorum hem daha rahat ve kolay bozulmuyo eğer kulağından düşürüyorsan kulaklığı benimki gibi tak

Mikrofon jak girişinde sorun olabilir mi? USB ile bağlanan kulaklıklara bakın. Veya eski kulaklığınızı kullanmak için USB ses kartı alın ve ayırıcıyla birbirine bağlayın.

Jak girişinde sorun yok. Telefonda denedim ve çalıştı. USB girişli kulaklıklar bildiğim kadarıyla daha pahalı, öneriniz var mı f/p ürün olarak. USB ses kartım yok. Mikrofonu ayırıcıyla değil direk bağladım, çalışmadı.

böyle
Photo-1.jpeg

Kulaklıklar günümüzde pahalı bence telefonun kulaklığı varsa onu kulan ben samsungumun kulaklığını kulanıyorum hem daha rahat ve kolay bozulmuyo eğer kulağından düşürüyorsan kulaklığı benimki gibi tak

Konuyu galiba anlamadınız. Ben de zaten telefon kulaklığı kullanmak istiyorum fakat kullanamıyorum. Çünkü bilgisayarım kasalı ve çift girişli yapıya sahip. Bundan dolayı tek girişli kulaklık taktığımda mikrofonu çalışmıyor. Bunun için ya dönüştürücü yada ayriyeten mikrofon kullanmak gerekli.

İkisini de ucuz ürünlerle denedim ve sonuç alamadım. Bunun için kulaklık alma fikrine yöneldim.

Konuyu galiba anlamadınız. Ben de zaten telefon kulaklığı kullanmak istiyorum fakat kullanamıyorum. Çünkü bilgisayarım kasalı ve çift girişli yapıya sahip. Bundan dolayı tek girişli kulaklık taktığımda mikrofonu çalışmıyor. Bunun için ya dönüştürücü yada ayriyeten mikrofon kullanmak gerekli.

İkisini de ucuz ürünlerle denedim ve sonuç alamadım. Bunun için kulaklık alma fikrine yöneldim.
kulaklık önerisi diyince aklıma o geldi kusura bakma

Bunu alsam mesela çalışmama olasılığı var mıdır? İşimi görür mü sizce?
Aslında İnterneten Alışveriş yapmak çokta güvenli deil trentyol bi arkadaşımı dolandırmıştı usb almış gelen ise bir not kağıdı şöyle yazıyomuş usb kalmadı bidaki sefere alışveriş yapın demiş inanmadım ama hala emin deilim gerçekmi deilmi diye bence sahte ama çarşıdan al en azından güvenli

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı