Çift Girişli Trust Kulaklık Mikrofon Sorunu

Dexmorgan

Hectopat
Daha fazla  
Bilen bilir arkadaşlar BIM'e 20 Nisanda TRUST markalı oyuncu ekipmanları geldi. Ben sadece kulaklığını 25 TL'ye aldım. Kulaklığın tek jak çıkışı var PC'de 2 tane ama ikileyici aparat göndermişler yanında, buraya kadar iyi güzel. Bilgisayar kulaklığı ve mikrofonu okuyor ama mikrofon ya çok az çalışıyor ya hiç çalışmıyor anlayamadım. CS:GO'ya girdiğimde bas konuş yaparken arkadaşım kendine oyunun seslerinin gittiğini söylüyor. Sanırım yazılımsal bir sorun ama ben çözemedim. Sağ altta kayıt aygıtlarından denemediğim ayar neredeyse kalmadı. Realtek HD Audio yöneticisiyle de oynadım yine de düzeltemedim. Steam mikrofon dinleme ayarlarından da hiç ses gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede Öyle (Aynı Kulaklık).Kulaklığımı Höpörlör olarak okuyor ona sağ tık özellikler diyip kulaklığının sesini yükselt.Bende oldu sevindim şimdiki sorun sesi 70 yapıyorum kulaklıktan cızzzzzzz diye sürekli bir ses geliyor bası arttırıncada öyle.İyi Sende 70 le kullan diyor iseniz Mikrofondanda şimdi hiç ses çıkmıyor.Ortalık şimdi çok karışık.ÇŞözümünü yazana minnattar kalırım.Hayırlı Akşamlar
sesi 80 yaptım mikrofondan ses gelmeye başladı fakat bir ses var çok rahtsız edici ama mikrofonu kullanabiliyorum.Kulaklığın dandik olduğu gibi mikrofonuda dandik git30 35 liraya mikrofon almak şimdiliik en iyi yöntem
Mikrofon dandik şimdi çok tiz ses geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…