Çift GTX 960 veya tek GTX 970

Hangisi ?

• 2x960

Oy: 3 27,3%
  • 1x970

Oy: 8 72,7%

• Oy verenlerin toplamı
    11

ulash

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar merak ediyorum da çift 960 mı yoksa tek 970 mi daha iyidir? Ben toplayacağım sisteme 960 takacağım ama ilerleyen zamanlarda yeni bir kart için 1500 2000 vermek istemiyorum onun yerine aynı karttan bir tane daha alıp kullanmalı mıyım yoksa satıp gerçekten 1500 2000 lira vermeli miyim ?

indir.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu hakkında pek bir bilgim olmamasına rağmen, 2x960'ın daha iyi olabileceğini düşündüm. O daha cazip geldi diyebilirim. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift ekran kartı takmayı düşündüğün soket önemli. Eğer x99 sistem kullanacaksan bariz SLI derim. Farklı soket olsada 2x 960 4gb'ın karşılığı 970 değil GTX980'dir. Şunu da belirteyim 2 tane 2gb ekran kartı SLI yaptığında 2+2 4gb yada 4+4 8gb olmuyor tek karttaki değer neyse aynı kalır. Yani 2gb yada 4gb kalır.

SLİ tam performansta çalışmıyor, bu yüzden tek bir kart alman daha iyi olur. SLİ'den tam performans almak istiyorsan da X99 tabanlı sistemin olmalı. DX 12 ile birlikte SLİ performansı artacaktı sözde, DX 12 ile durumun ne olup olmadığı konusunda şu anlık bildiğim bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı