Çift işlemci takılabilen anakart önerisi

VM ile alakalı bir problem yaşamadım açıkçası. Düzgünce sanallaştırmayi kullanıp kurulum yapabiliyorsunuz. Hertzner'e baktım da yüksek paket olarak adam akıllı bir şey yok. 9900K falan var ama o da aylık 100€'ya geliyor. 8C/16T için worth değil. Windows'larim editlenmis W7 ve sıfır kaynak tüketiyor neredeyse. Bot desen o da maksimum 80 mb falan RAM tüketiyor. Asıl mesele LoL'de onu da configle en dusugun de dusugune ayarlayıp 25 FPS'ye sabitledim ve o şekilde kullanıyorum. Hesapların ban yemesinin de kötü KDA ile alakası yok bu arada.

Bende aynı şekilde editlenmiş W7 kullanıyorum. Kaynak tüketimi çok düşük neredeyse hiçbir şey çalışmıyor.
FPS limiti vs de aktif olarak çalışıyor.
Ne zaman yaptınız bilmiyorum ancak şu dönemde aktif olarak RAM çok tüketiliyor.
Bot 80 MB nasıl tüketiyor bir yolu var mıdır acaba?
Aktif kullanımı aşağıda ki gibidir.
FPS limiti ekran küçültme vb her şey yapıldı.

NOT: Oyun içinde ortalama olarak 550-650Mb civarında ram tüketiyor. Bunun anlamı her sanal sunucu 1GB Ram miktarına sahip olmak zorunda.

Aslında bu yüzden çift işlemci istiyorum. Çünkü siz minimum 46 çekirdek Anakart, işlemci, ram dahil 20.000 TL civarlarında alabilirken. Son sürüm bir işlemcinin o kadar çekirdeği yok ve daha pahalıya geliyor.

@BerkeT

Hangi botu kullanıyorsun?

Kendi yaptığım botu kullanıyorum. Ancak piyasadaki tüm botları denedim en popüler olanları hepsi aynı bu şekilde RAM tüketiyor. RAM miktarı azaltınca hesaplar ban yemeye başlıyor çünkü botlar hareket edemez hale gelip işlem yapamıyorlar haliyle ban yiyorlar. Tüm yazılımlarda aynı bu şekilde problem yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…