K Kadim Dost Centipat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Belirli belirsiz çift katlı integral hakkında detaylı bilgi sahibi olanlar mesaj atabilir mi?
NecmettinEber21 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 İçinde sabit sayı varsa alan hesaplar cift katli integraller, içerisinde fonksiyon varsa hacim hesaplarlar.
İçinde sabit sayı varsa alan hesaplar cift katli integraller, içerisinde fonksiyon varsa hacim hesaplarlar.
K Kadim Dost Centipat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #3 NecmettinEber21 dedi: İçinde sabit sayı varsa alan hesaplar cift katli integraller, içerisinde fonksiyon varsa hacim hesaplarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bir sinavim var da sınav için siz konuya vakıf misiniz?
NecmettinEber21 dedi: İçinde sabit sayı varsa alan hesaplar cift katli integraller, içerisinde fonksiyon varsa hacim hesaplarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bir sinavim var da sınav için siz konuya vakıf misiniz?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 18 Nisan 2023 #4 Yani direkt soruyu sorsaydınız daha iyi olurdu. Sorunuz nedir?
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.517 Makaleler 12 Çözümler 3 18 Nisan 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 18 Nisan 2023 #6 Camila dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu abi gerçekten iyi anlatıyor, keşke daha iyi bir mikrofonu olsaydı ama bu haliyle bile hayat kurtarıcı.
Camila dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu abi gerçekten iyi anlatıyor, keşke daha iyi bir mikrofonu olsaydı ama bu haliyle bile hayat kurtarıcı.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.517 Makaleler 12 Çözümler 3 18 Nisan 2023 #7 222744 dedi: Bu abi gerçekten iyi anlatıyor, keşke daha iyi bir mikrofonu olsaydı ama bu haliyle bile hayat kurtarıcı. Genişletmek için tıkla... Bu kanalı keşfetmeden önce calculus 1'den bb almıştım, sonrasında calc2, lineer cebir ve diferansiyel denklemleri aa verdim valla. Üstüne üstlük mantığını da anladım. Bu sene de surface integral vs. öğrenirken çok faydalı oldu yine.
222744 dedi: Bu abi gerçekten iyi anlatıyor, keşke daha iyi bir mikrofonu olsaydı ama bu haliyle bile hayat kurtarıcı. Genişletmek için tıkla... Bu kanalı keşfetmeden önce calculus 1'den bb almıştım, sonrasında calc2, lineer cebir ve diferansiyel denklemleri aa verdim valla. Üstüne üstlük mantığını da anladım. Bu sene de surface integral vs. öğrenirken çok faydalı oldu yine.