Çift mobil hat nasıl açık tutulur?

• Konuyu başlatan Suyab
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 193

Suyab

Decapat
Daha fazla  
Diğer hatla bir tarifeye geçtim 6 ay. Bu hattı pek kullanmam diyorum ama belli olmaz belki internet SMS kodu alma lazım olur hepten erişime kapatmak istemedim. Çünkü çoğu bankaya vs bu paydos edeceğim hattımla kayıtlıyım.

Sizce ne yapılır? 1 kuruş aylık sabit ücret vermeden nasıl bu numaramı en azından SMS alımına açık tutabilirim? Bir yöntemini bilen varsa söyleyebilir mi?

Diğer hatla bir tarifeye geçtim 6 ay. Bu hattı pek kullanmam diyorum ama belli olmaz belki internet SMS kodu alma lazım olur hepten erişime kapatmak istemedim. Çünkü çoğu bankaya vs bu paydos edeceğim hattımla kayıtlıyım.

Sizce ne yapılır? 1 kuruş aylık sabit ücret vermeden nasıl bu numaramı en azından SMS alımına açık tutabilirim? Bir yöntemini bilen varsa söyleyebilir mi?

Faturasıza geçip arada bir para atmanız lazım içine. Hiçbir şey ödemeden hattı açık tutmak mümkün değil. Telsiz kullanım ücreti alınıyor diye biliyorum, içine 200 lira atarsanız sizi uzun bir süre idare eder diye düşünüyorum.

6 ayda bir 250 lira civarında bir ücret yatırmanız yeterli. En düşük para yatırma limiti 250 lira sanırım. Daha düşüğü var ise onu da yükleyebilirsiniz .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı