Stery Kilopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar ben 2. modeme reset attim ama 192.168.1.1 yazinca ana modemin arayuzune yönlendiriyor. Lutfen yardim edin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2016
Arkadaşlar ben 2. modeme reset attim ama 192.168.1.1 yazinca ana modemin arayuzune yönlendiriyor. Lutfen yardim edin.
Can seçkin Megapat Katılım 14 Haziran 2013 Mesajlar 182 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Ürünleri Tasarımcısı 9 Eylül 2016 #2 Wifi den 2. modeminize bağlanmadığınızdan oluyor. çözüm kablo ile bağlanın.
Stery Kilopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #3 Can seçkin dedi: Wifi den 2. modeminize bağlanmadığınızdan oluyor. çözüm kablo ile bağlanın. Genişletmek için tıkla... Deneyecegim Can seçkin dedi: Wifi den 2. modeminize bağlanmadığınızdan oluyor. çözüm kablo ile bağlanın. Genişletmek için tıkla... hocam koblolu bağlanıyorum ama tekrar 1. modemin arayüzüne bağlanıyor
Can seçkin dedi: Wifi den 2. modeminize bağlanmadığınızdan oluyor. çözüm kablo ile bağlanın. Genişletmek için tıkla... Deneyecegim Can seçkin dedi: Wifi den 2. modeminize bağlanmadığınızdan oluyor. çözüm kablo ile bağlanın. Genişletmek için tıkla... hocam koblolu bağlanıyorum ama tekrar 1. modemin arayüzüne bağlanıyor